Emil Boc este invitatul lui Ion Cristoiu la B1 TV. Acesta a vorbit despre scandalul din Coalitita de guvernamant pe tema UMF Targu Mures, spunand ca el este pentru multiculturalitate, dar crede ca UDMR-ul ar dori sa se faca "numai o facultate in limba maghiara, separatism total, dar acest lucru nu poate fi acceptat", sustine acesta.

Emil BocFoto: captura B1 TV

"In mod normal, la aceasta Universitate nu trebuie sa vina guvernul sa faca ordine... Senatul trebuie sa gaseasca o solutie care sa respecte carta multiculturlismului si sa primeze interesul academic inaintea intereselor politice", a declarat Boc.

Despre Legea Lustratiei

Emil Boc a declarat ca introducerea procurorilor pe lisa lustratilor a fost o mare greseala a puterii si califica acest fapt ca fiind imoral.

"De ce sa blamam toti procurorii? De ce nu au introdus atunci si categoria judecatorilor in Lege?... Le-am spus colegilor ca au facut o mare greseala... Legea este profund nedreapata fata de Monica Macovei", a declarat fostul premier.

Despre imaginile cu el dezbracat difuzate de Antena 1

Emil Boc a vorbit la B1 TV si despre difuzarea de catre Antena 1 a filmuletului cu el in timp ce se dezbraca spunand ca nu a comentat incidentul fiindca nu a vrut sa se coboare la nivelul respectivilor jurnalisti. Boc spune ca nu s-a hotarat inca daca sa dea televiziunea amintita in judecata sau nu, dar apropiatii il sfatuiesc sa faca acest pas si sa doneze banii obtinuti ca despagubiri.

Liderul PDL spune ca viata nu i-a fost pusa niciodata in pericol si ca SPP-ul s-a achitat excelent d sarcini pe perioada mandatului sau de premier.

CNA a sanctionat la mijlocul lunii februarie postul Antena 1 cu intreruperea emisiei timp de zece minute, la ora de maxima audienta, pentru imaginile cu fostul premier EmilBoc dezbracat, prezentate luni seara in emisiunea "Un Show Pacatos", realizata de Dan Capatos.