Udrea: Ne-am inteles cu presedintele sa-i oferim postul de premier lui Ponta

Elena UdreaFoto: captura B1 TV

Elena Udrea a declarat in emisiunea "Ultimul Cuvant" de pe B1 TV ca liderii PDL s-au consultat cu Traian Basescu si au decis sa-i ofere postul de premier lui Victor Ponta. "Noi stiam ca o sa-i propuna lui Ponta postul de premier. Eram convinsi ca-si vor pierde capitalul de incredere deoarece si-ar fi dovedit limitele... Ne-am gandit si ca poate refuza, dar ne asteptam sa accepte fiindca asta a cerut pe toata durata protestelor. A fost o surpriza ca nu a acceptat", a declarat Udreacare mai spune insa ca doar Emil Boc a stiut de "varianta Ungureanu" premier.

Despre candidatul pentru primaria Capitalei

In privinta candidatului PDL pentru Capitala, Udrea spune ca trebuie ales candidatul care aduce cele mai multe voturi. "Eu am avut deja sansa sa fac scoala politica a lui Traian Basescu si stiu ca politica se face pe voturi", a declarat liderul democrat-liberal.

"Nu putem dezvalui deocamdata candidatul pentru primaria generala. Va fi cel mai bine plasat in sondaje... Cand se va anunta candidatul sunt convinsa ca toti oamenii din partid se vor aduna in spatele acestuia indifirent de preferinte", mai spune aceasta.

Despre Sorin Oprescu

Udrea sustine ca PDL nu stie inca ce candidat are USL pentru primaria Capitalei deoarece "Sorin Oprescu se da fata mare" si sustine ca este independent.

"Niciodata sub mandatul meu organizatia nu-l va sustine pe Sorin Oprescu fiindca nu are calitati de bun administrator. Daca ne uitam la mandatul lui de primar, asa cum spunea Traian Basescu, toate proiectele lui sunt initiate de presedinte sau Adriean Videanu. Sorin Oprescu nu este genul care sa-si asume responsabilitati, este genul de om care vine la serviciu dupa-amiaza", afirma sefa PDL Bucuresti

Elena Udrea crede ca Vasile Blaga ar fi schimbat cu adevarat Bucurestiul deoarece este un bun tehnician. "Tehnic, este imposibil sa construiesti o autostrada suspendata in Bucuresti. Avem o multime de lucruri sa-i reprosam lui Sorin Oprescu", a daugat ea.

Despre relatia cu premierul Ungureanu

"Au fost niste polemici cordiale constructive intre mine si premier. MRU are toata sustinerea partidului si a mea. Este un guvern PDL, iar noi ne dorim reusita acestuia. Ne dorim sa continue masurile luate de Boc. Eu sunt mai impulsiva si tind sa reactionez imediat, apoi ma linistesc", a explicat Udrea schimbul de replici avut cu premierul imediat dupa instalarea acestuia.

Despre Dorin Cocos si fiul sau

"E absurd sa te legi de un tanar care incearca sa-si urmeze tatal in afaceri private doar pentru ca tatal sau este casatorit cu Elena Undrea. Imi cer scuze in fata lor ca trebuie sa suporte astfel de lucruri", a declarat aceasta.

Daca mesajul meu nu ajunge la electorat din cauza tocurilor voi renunta la ele

Emisiunea a avut si momente lejere, Udrea explicand ca va renunta si la tocuri daca lumea nu o poate judeca doar prin rezultatele avute la minister.