Liderul PNL Crin Antonescu a declarat la "Vorbe grele" de pe Antena 3 ca despre Boldea au aparut informatii ca face lucruri ilegale inca de pe vremea cand a candidat din partea PDL, "iar Traian Basescu stia acest lucru in calitatea lui de sef al serviciilor". "Se pare ca pedelistii fug in Congo", a declarat razand Antonescu.

Crin Antonescu la 'Vorbe grele'Foto: captura Antena 3

Copresedintele USL spune ca atunci cand vor castiga alegerile nu se vor mai face demiteri din administratie pe criterii politice si sustine ca ministrii PNL au fost net superiori celor PDL, acestia "renuntand la scaun imediat ce asupra lor a planat vreo suspiciune desi s-a dovedit in instanta ca nu sunt vinovati". "Atanasiu, Pacuraru, David s-au comportat cu demnitate si noi putem sa iesim cu ei in fata nu cu hoti ca Blejnar sau Duta care se agata de scaun", a adaugat Antonescu.

Crin Antonescu a abordat la Antena 3 si acuzatiile ca ar dormi mult si ar fi incapabil sa se trezeasca dimineata pentru a merge la Parlament. Liderul PNL sustine ca doarme chiar foarte putin, dar ca a refuzat sa vorbeasca prea mult pe subiect "fiindca nu vrea el sa-i dea explicatii lui Basescu sau Turcescu" despre somnul sau.

Antonescu spune ca uneori nu se trezeste dimineata doar pentru ca are intalniri politice si la 2-3 noaptea si munceste pana dimineata.

Liderul PNL a mai declarat ca intre "presedintele Basescu si online exista anumite intelegeri" si nu fac decat sa "scoata doar mizerii". Antonescu spune ca si-a dat seama de acest lucru in timpul campaniei electorale cand presedintele Basescu a reluat "niste zvonuri si mizerii aparute in online". Acesta nu a explicat insa si ce inseamna insa online in acceptiunea sa si nu a dat un exemplu concret.