Cosmin Gusa presedintele Partidului Initiativa Nationala a fost invitat la emisiunea "Sub semnul intrabarii" de la postul B1 TV. Acesta a avut o interpretare originala a interviului presedintelui Traian Basescu cat si a interviului premierului Mihai Razvan Ungureanu.

"Mi-a facut placere sa vad interviul lui Traian Basescu pentru ca l-am vazut pe presedinte in fundul gol fata de Ungureanu in staniol ", a declarat Cosmin Gusa. Presedintele PIN s-a referit la interviul lui Traian Basescu de la B1 TV din cadrul emisiunii "La Taifas cu Ion Cristoiu" si despre interviul premierului Mihai Razvan Ungureanu de la Antena 3 din cadrul emisiunii "Sinteza zilei".

Cosmin Gusa a explicat: " Traian Basescu era intr-un mediu familiar, fara o tinuta protocolara in schimb Razvan Ungureanu, in cadrul interviului, era asa ca intr-o tipla, sa fie protejat in fata lui Gadea".

Alte declaratii:

  • "Basescu nu a devenit cinic el a fost cinic dintotdeauna, diferenta este ca Basescu acum a renutat sa mai faca gesturi cabotine pentru a castiga poporul"
  • "Crin Antonescu este ca un iepure care alearga pentru interesele USL"
  • "Mihai Razvan Ungureanu imi este simpatic si as vrea sa reuseasca, dar trebuie sa dea ceva poporului nu doar vorbe"