​Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat sambata seara, invitata la Realitatea TV, ca organizatia de Bucuresti nu i-a propus medicului Raed Arafat sa candideze din partea democrat-liberalilor la Primaria Capitalei. Elena Udrea a precizat au fost luate in considerare mai multe nume pentru Primaria Bucuresti insa cel al lui Raed Arafat si al lui Ion Tiriac nu s-au numarat printre ele.

Teodor Paleologu, candidatul PDL pentru Primaria Sectorului 1, a recunoscut sambata ca PDL a incercat sa-l convinga pe Raed Arafat sa candideze la Primaria Municipiului Bucuresti, dar acesta a refuzat. Paleologu a facut aceasta declaratie la Realitatea TV, imediat dupa ce PDL a anuntat public ca Silviu Prigoana este candidatul sau la Capitala.

Intrebata in legatura cu declaratia lui Teodor Paleologu, Elena Udrea a afirmat ca PDL Bucuresti nu a facut o astfel de propunere.

Mai multe surse din partid au declarat vineri pentru HotNews.ro ca PDL Bucuresti a luat in calcul in aceste zile varianta ca omul de afaceri Ion Tiriac sa candideze la Primaria Capitalei. Alte surse au spus, totusi, ca, in urma sedintei de vineri de la PDL Bucuresti, a rezultat ca Silviu Prigoana, sustinut de Elena Udrea, ramane mai departe optiunea numarul unu.

Citeste si: