Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni seara, la emisiunea Prim Plan difuzata de TVR 1, ca primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, trebuie sa se decida in cel mult doua - trei zile daca ramane sau pleaca din partid. "Si la sah exista un ceas", a precizat Crin Antonescu referindu-se la termenul limita si la afirmatiile facute de primarul de sector in cadrul conferintei de presa. "Daca nu se hotaraste, trebuie sa facem ceva si anume sa hotaram un alt candidat", a adaugat liderul liberal manifestandu-si speranta ca nu va fi cazul.

Crin AntonescuFoto: Captura TVR Info

Facand referire la declaratiile lui Andrei Chiliman, liderul PNL a declarat ca nu joaca poker. Politicianul a precizat ca stie jocul insa nu are timp.

Crin Antonescu a precizat ca decizia de inlocuire a lui Andrei Chiliman de la sefia organizatiei de Bucuresti a partidului nu a fost luata de el, liderul liberal asumandu-si propunerea si sustinerea actului de inlocuire. Crin Antonescu a motivat decizia de inlocuire prin faptul ca actualul primar al Sectorului 1 va candida, probabil, pentru un nou mandat iar acest lucru l-ar fi impiedicat sa conduca activitatea pe toata organizatia de Bucuresti. Liderul PNL a precizat, raspunzand unei intrebari, ca are cateva reprosuri la adresa lui Andrei Chiliman, insa a refuzat sa spuna care sunt acestea.

Intrebat in legatura cu posibila plecare a lui Andrei Chiliman din partid, Crin Antonescu a declarat: "Este foarte bine sa se gandeasca serios. Toti ar trebui sa ne gandim serios." Liderul liberal a precizat insa ca plecare politicianului ar reprezenta o pierdere pentru partid.