"Simt ca Andrei Chiliman a vorbit la suparare, nefundamentat si, in acelasi timp, cand faci parte dintr-un partid politic, ii respecti deciziile. Daca nu-ti convine, comentezi in interiorul partidului, nu in afara lui. Politicienii cred ca isi pot permite mai multe. [...] Andrei Chiliman nu va demisiona. Eu cunosc omul si omul vorbeste la suparare si poate si impins de la spate de unii colegi. Cred ca Andrei Chiliman are suficient de multa experienta politica sa inteleaga ca nu functia de presedinte PNL Bucuresti il face credibil in functia de primar", a declarat noul presedinte al PNL Bucuresti, Eugen Nicolaescu, in emisiunea "24 intr-o ora", difuzata de Digi 24.

Referindu-se la posibilele motive din spatele numirii sale la conducerea organizatiei de Bucuresti, Eugen Nicolaescu a declarat: "avand in vedere experienta mea de 8 ani, in care am reconstruit organizatia PNL Mures, asta probabil l-a facut pe Antonescu sa creada ca as putea contribui la reorganizarea organizatiei de Bucuresti, care ar trebui sa fie etalon."

Invitat in cadrul aceleiasi emisiuni, vicepresedintele PNL Relu Fenechiu a precizat ca nu se pune problema demiterii lui Andrei Chiliman de la conducerea PNL Bucuresti din cauza unor nemultumiri ori probleme cu activitatea liberalului. "Capitala Romaniei este obiectivul politic al oricarui partid. Nu exista o discutie de a-i cere cont cuiva despre activitate sau a existat o nemultumire cu privire la activitea sa. La conducerea Bucurestiului PNL a fost votata o persoana cu o capacitate de organizare incredibila, e vorba despre Eugen Nicolaescu. De asemenea au fost niste propuneri pentru revigorarea unor organizatii ale unor sectoare care schiopatau", a declarat Relu Fenechiu.

Vicepresedintele PNL a precizat ca, in opinia sa, este necesara prezenta lui Andrei Chiliman la conducerea Sectorului 1 si ca plecarea acestuia din partid ar reprezenta o pierdere pentru formatiune. "Dupa parerea mea, e nevoie ca Andrei Chiliman sa se ocupe de Sectorul 1, de locul unde candideaza pentru primarie si e nevoie de un om cu multa pregatire si timp, cum e domnul Nicolaescu, pentru a se ocupa de Bucuresti. Chiliman e in continuare candidatul PNL pentru Sectorul 1, sta bine atat in sondajele noastre cat si in ale adversarilor. Ar fi o pierdere mare daca ar pleca din partid, sper sa nu se intample", a adaugat liberalul.