Plecarea lui Andrei Chiliman "ar fi o greseala si un prejudiciu si pentru partidul nostru si pentru cariera lui", a declarat telefonic Mircea Ionescu Quintus, presedintele de onoare al PNL, pentru B1 TV. "As regreta din suflet sa ma despart de un coleg de partid si de un camarad de 20 de ani in atatea lupte politice, si nu ar fi absolut deloc avantajos partidului nostru", a adaugat politicianul liberal.

Mircea Ionescu Quintus a precizat ca a discutat cu fostul presedinte al organizatiei de Bucuresti a PNL si au decis sa se intalneasca vineri. "Am hotarat ca pana nu ne intalnim, nici unul dintre noi nu face declaratii", a spus presedintele de onoare al PNL.

Fostul presedinte al PNL Radu Campeanu a declarat si el, miercuri, la B1 TV, ca primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, nu are niciun motiv sa-si dea demisia din partid si nici nu ar trebui sa faca acest lucru. Radu Campeanu a adaugat ca presedintele PNL Crin Antonescu a gresit cand a decis sa ia masuri impotriva lui Chiliman, la sfatul altor persoane.

"I-am spus lui Chiliman ca nu este cazul sa-si dea demisia, el este un adevarat liberal, un vechi liberal, mai ales ca nu exista niciun fel de motiv serios impotriva lui. A fost o greseala din partea lui Crin Antonescu sa ia masuri impotriva lui Chiliman", a spus Campeanu.