Presedintele PNL ​Crin Antonescu invitat la Realitatea TV: "Maine avem reuniunea care va definitiva subiectul candidatului de la sectorul 6. Am discutat si speram sa fie asa: candidat PSD la sectorul 3 si candidat PNL la sectorul 6". Acesta a continuat mentionand ca: "Sectoarele 2, 3, 5 conform principiului paritatii trebuie sa revina PSD-ului".

Crin Antonescu invitat la emisiunea "Romania Politica" a continuat sustinand ca: "La inceput am spus ca alianta va tine pana cand PDL va pleca de la putere dar acum speram ca USL sa se mentina pe perioada unui ciclu electoral, adica pana in 2016. Alianta USL este o constructie dificila dar eu sunt multumit ca intelepciunea conducatorilor PSD cat si intelepciunea conducatorilor PNL au dus la consolidarea acestei aliante".

Despre alianta USL si motiunea anti-Ungureanu

Intrebat despre ultimile veniri in alianta USL, Crin Antonescu a raspuns: "Eu le numesc transferuri nu traseism politic iar oamenii care au venit in partid determina cresterea sanselor ca motiunea de cenzura anti-Ungureanu sa treaca. Sunt oameni care au anuntat ca raman in PDL dar au votat acesta motiune".

Despre retrocedari

"E greu sa discutam fara sa avem cheile puterii. Eu cred ca daca nu putem sa oferim despagubiri in cuantum de 100% macar sa despagubim oamenii rezonabil: ori in natura ori un cuantum mult mai mare de 15%, atat cat ofera acum actualul guvern".