Primarul Capitalei Sorin Oprescu a fost invitat la Antena 3 si a discutat despre finala Europa League mentionand ca acest eveniment a insemnat un lucru extraordinar pentru romani si bucuresteni: "Aproximativ 28 milioane de euro au intrat in visteria Capitalei dupa finala Europa League". A continuat mentionand: "Slava Domnului ca am terminat de reabilitat centrul Capitalei ca altfel nu aveam unde sa-i ducem pe baietii astia".

Sorin OprescuFoto: captura Antena 3

Edilul sef al Capitalei: "Sunt mandru ca presa internationala ne-a laudat organizarea si am demonstrat ca suntem civilizati".

Intrebat care este momentul care ii va ramane in memorie dupa acest eveniment acesta a replicat: "Finalul meciului".

"Cred ca presedintele Traian Basescu era suparat ca s-a schimbat Guvernul si de asta nu a participat la finala. A avut invitatie oficiala".

Despre relatia cu premierul Victor Ponta

"17 ani am fost in acelasi partid cu Victor Ponta...Imi place de el pentru ca este un om onest. A crescut langa Nastase si alti oameni din partid si a avut unde sa se formeze ca un om vertical".

Despre accidentul celor trei tramvaie din Bucuresti

"Cred ca este o greseala umana. Am dispus o ancheta privind acest accident". Edilul sef a mentionat ca "sunt multe firme capusa care traiesc de pe urma RATB-ului. A continuat dezvaluirile afirmand ca dintre cei raniti nu este nimeni intr-o stare critica de sanatate". Sorin Oprescu a concluzionat ca: "RATB trebuie sa acorde despagubiri celor implicati in accident".

Despre contracandidatii de la primarie

"Unii sunt onesti altii fac pe onestii. Sper doar sa nu se ajunga la injurii in campania electorala dar eu sunt pregatit sa ma apar".

Alte declaratii:

  • "Cel mai multumitor lucru din mandatul meu este ca am reusit sa inchei toate lucrarile care erau incepute de predecesorii mei".
  • "Promisiunile mele sunt:  un portofoliu care sa salte Bucurestiul, evenimente de genul celui de aseara, care sa arata ca Romania este pe harta, si oameni cu zambete pe fata.  Vreau sa transform orasul acesta in cel pe care oamenii si-l doresc de 22 de ani".
  • "Cunoscandu-i pe baietii din PSD pot sa spun ca se misca incet, dar se misca asemenea unor tauri. Cei din PDL sunt ca niste coioti, care asteapta sa inghita cate un taur".