"Mihai Razvan Ungureanu are destul credit pentru a fi un personaj principal, are insa un pacat, o malformatie politica congenitala, nu poate fi credibil in fruntea unui partid fara ruperea de Traian Basescu", ori fostul premier a facut o greseala dupa demitere cand a mers la Neptun, la vila prezidentiala unde nici nu a fost primit, a declarat presedintele PNL Crin Antonescu joi seara, la Romania TV.

Presedintele PNL a mai declarat ca, in opinia sa, ar fi bine daca PDL ar disparea din peisajul politic romanesc.

Antonescu despre cazul Sorina Placinta

Intrebat daca acceptarea Sorinei Plcinta intre randurile PNL este o solutie imorala, necesara pentru a mentine raportul de forte in Parlament, Crin antonescu a raspuns: "Una mica. Au fost solutii imorale mai mari."

Presedintele PNL a precizat ca spera ca, in alegerile din toamna, alegatorii sa taxeze traseismul politic, precizand ca, in opinia sa, este o practica condamnabila.

Presedintele PNL despre o posibila schimbare la sefia PDL

Discutand despre situatia din PDL si o posibila indepartarea a lui Emil Boc de la sefia partidului, in favoarea lui Vasile Blaga, Crin Antonescu a precizat ca asta nu ar provoca prea mari schimbari in ceea ce priveste situatia formatiunii politice.

"Un PDL cu Vasile Blaga in frunte probabil ar fi mai putin vesel, dar nu mai performant", a declarat presedintele PNL.

Alte declaratii ale lui Crin Antonescu

  • "Daca mai intra PDL-isti in Parlament nu e sanatos, trebuie sa dispara de tot".
  • "Caderea PDL este si vina lui Traian Basescu si astazi la ce s-a intamplat ar trebui sa demisioneze".