Romania TV: Consiliul National de Etica a decis ca Victor Ponta NU a plagiat

de R.P.     HotNews.ro
Joi, 19 iulie 2012, 17:20 Revista Presei | Radio TV


"Victor Ponta NU a plagiat", informeaza Romania TV care sustine ca acesta este verdictul Consiliului National de Etica, ai caror membri au concluzionat ca lucrarea este originala si ca nu este vorba de un plagiat. Decizia CNE a fost luata in urma cu o zi, dar nu a fost anuntata oficial pentru ca, potrivit regulamentului, ea trebuie avizata de directia juridica a Ministerului Educatiei. Componenta Consiliului National de Etica a fost schimbata in intregime in iunie de fostul ministru Liviu Pop, chiar inainte de a se pronunta in cazul Ioan Mang. Amintim ca, pe 29 iunie, Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU) a decis ca "Victor Ponta a plagiat", insa in aceeasi zi institutia a fost reorganizata.
 • Universitatea din Bucuresti va anunta public maine concluzia propriei analize asupra tezei de doctorat a prim-ministrului Victor Ponta

Consiliul National de Etica se afla in subordinea Ministerului Educatiei, iar membrii sai s-au reunit miercuri, 18 iulie, intr-o sedinta de 9 ore la finalul careia au anuntat ca au luat o decizie in cazul Ponta, dar ca aceasta nu va fi facuta public pana nu va fi avizata de Directia juridica a Ministerului Educatiei. In cadrul acestei sedinte a fost discutat si raportul unei Comisii Tehnice a Consiliului National de Etica, ce a intocmit un raport care arata ca, dupa regulile din 2003, Victor Ponta nu a plagiat.  

Comisie Tehnica a Consiliului National de Etica: Conform legislatiei din 2003, Ponta NU a plagiat

Raportul Comisiei Tehnice din cadrul Consiliului National de Etica concluziona ca "teza de doctorat elaborata de domnul Victor Ponta si sustinuta public in anul 2003 respecta cerintele academice din acea perioada si este comparabila din punct de vedere al acestor cerinte cu alte teze de doctorat sustinute in acea perioada".

"Teza de doctorat are un titlu clar, dezvoltat corespunzator pe parcursul lucrarii. Tema tezei de doctorat este in domeniul de preocuparilor academice ale doctorandului si conducatorului de doctorat. Teza de doctorat este clar structurata, are un plan de cercetare coerent", a anuntat aceasta Comisie Tehnica. "Metodologia este in concordanta cu normele si practicile din domeniul stiintelor juridice la acea data. Cercetarea, asa cum rezulta din referatele comisiilor de sustinere, prezinta elemente de noutate si cuprinde analize pertinente. Bibliografia utilizata de autor este mentionata la sfarsitul lucrarii", se mai arata in analiza.

Comisia Tehnica a concluzionat, de asemenea, ca "sunt unele deficiente in ceea ce priveste trimiterile bibliografice in interiorul capitolelor, insa nu se poate aprecia ca doctorandul Victor Ponta si-ar fi insusit paternitatea unor idei, concepte, modele care nu-i apartineau si le-ar fi prezentat drept contributii personale originale".

Consiliul National de Atestare a Diplomelor Universitare, pe 29 iunie: Victor Ponta a plagiat

Amintim ca, pe 29 iunie, Consiliul general al CNATDCU a anuntat in urma unei sedinte ca analiza documentelor arata ca Victor Ponta a plagiat in teza sa de doctorat, fiind un plagiat de tip copy-paste. "85 de pagini din cele 307 cat cuprinde partea propriu-zisa a tezei de doctorat, fara anexe, reprezinta copieri fara indicarea sursei", a anuntat in cadrul unei conferinte de presa Marius Andruh, presedintele Consiliului General al Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU), referitor la teza de doctorat a premierului Victor Ponta.

Potrivit acestuia, "din lista de 39 de referinte cuprinse in aceasta teza de doctorat lipsea cartea profesorului Cretu din care au fost descoperite aproximativ 40 de pagini fara a fi mentionata in niciun fel sursa".

Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU) - organismul care a propus Ministrului Educatiei acordarea titlului de doctor - este institutia abilitata legal sa analizeze acuzatiile de plagiat in cazul tezelor de doctorat. Cu doar o zi inainte de pronuntarea pe cazul Ponta, Ministerul Educatiei a dat un ordin prin care a schimbat componenta Consiliului General al CNATDCU. Ordinul de ministru a fost publicat in Monitorul Oficial la o ora dupa ce Consiliul general al CNATDCU s-a intrunit in sedinta anuntata cu cel putin doua saptamani inainte.

Academicianul Marius Andruh, presedintele Consiliului general al CNATDCU, a anuntat dupa sedinta ca a propus retragerea titlului de doctor al premierului Victor Ponta, propunere care a fost inaintata Ministerului Educatiei. 

Universitatea din Bucuresti - al treilea for asteptat sa se pronunte vineri in cazul Victor Ponta

Universitatea din Bucuresti a analizat si ea, in cadrul Comisiei sale de Etica, teza de doctorat a lui Victor Ponta. Intr-un comunicat de presa remis HotNews.ro, UB a informat ca maine, 20 iulie 2012, va transmite in cadrul unei conferinte "punctul de vedere al Comisiei de Etica a Universitatii din Bucuresti in cazul autosesizarii privind suspiciunea de plagiat in teza de doctorat a domnului Victor Ponta".

Concluziile CNE vin dupa un schimb de replici intre Universitatea din Bucuresti si Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica. Miercuri, pe 11 iulie, Universitatea Bucuresti a anuntat ca analizeaza in cadrul Comisiei sale de Etica teza de doctorat a prim-ministrului Ponta si ca "urmeaza ca, in cel mai scurt timp posibil, (…) Comisia de Etica sa formuleze o hotarare".

La numai o zi dupa anuntul Universitatii din Bucuresti, joi pe 12 iulie, Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica (ANCS) a venit cu un comunicat de presa in care anunta ca, "potrivit prevederilor legale, Consiliul National de Etica (din subordinea sa - n.red.) este singura structura institutionala exclusiv competenta sa se pronunte pe cazuri care pot constitui abateri de la normele de buna conduita, in cazul demnitarilor. In sensul prevederilor legale, CNE a fost sesizat de catre dl Victor Ponta in vederea clarificarii acuzatiilor ce i se aduc".

Vineri, 13 iulie, ministrul Educatiei Ecaterina Andronescu anunta ca daca in Consiliul National de Etica se stabileste ca teza de doctorat a premierului Victor Ponta este un plagiat, se poate merge pana la desfiintarea scolii de doctorat. Insa potrivit Legii Educatiei Nationale, desfiintarea unei scoli doctorale se face la propunerea Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU).

Acest for a analizat deja teza de doctorat a prim-ministrului, a concluzionat ca Victor Ponta a plagiat si a propus retragerea titlului de doctor. "Decizia a fost inmanata conform articolului 170 din LEN. Discutarea cazurilor de abatere de la etica profesionala este trecuta in atributiile noastre. Iar noi nu putem face decat propunerea de retragere a titlului de doctor, care a fost inaintata Ministerului Educatiei", a anuntat pe 29 iunie academicianul Marius Andruh, presedintele Consiliului General al CNATDCU.

Dupa tot acest sir de anunturi, luni 16 iulie Universitatea din Bucuresti a anuntat printr-un comunicat de presa ca nu renunta la analiza tezei de doctorat a prim-ministrului Victor Ponta si a explicat care sunt prevederile pe care se bazeaza aceasta analiza.

Citeste si:

Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

9209 vizualizari

 • +29 (29 voturi)    
  uau! (Joi, 19 iulie 2012, 17:24)

  dandra [utilizator]

  data viitoare va rog sa citati si din Boomerang TV, Disney Channel si Cartoon Network.
  • +19 (19 voturi)    
   Despre prostitutie (Joi, 19 iulie 2012, 18:11)

   oilman [utilizator] i-a raspuns lui dandra

   sint unul din cei care sint de acord cu legalizarea prostitutiei in Romania. Evident, m-as referi la prostitutie in sensul propriu, cu taxe, control medical, etc. In nici un caz nu as accepta insa rostitutie la nivel academic, aia nu e taxabila si nu aduce folos nimanui (cu excetia plagiatorilor ????) E o rusine nationala , trebuie sa redefinim termenul plagiat' precum si 'copy - paste' . Rusine
  • +8 (8 voturi)    
   Comment sters de user (Joi, 19 iulie 2012, 18:27)

   Mowgli [anonim] i-a raspuns lui dandra

  • +8 (8 voturi)    
   Comment sters de user (Joi, 19 iulie 2012, 18:32)

   lol [anonim] i-a raspuns lui dandra

  • +1 (1 vot)    
   Awesome!!! (Joi, 19 iulie 2012, 19:18)

   max [anonim] i-a raspuns lui dandra

   Ati citit motto-ul tezei lui Ponta?
   "Omenirea nu mai poate accepta paradoxul ca
   responsabilitatea penala sa fie cu atit mai slaba, cu cat autorul crimei este mai puternic, iar crimele sale sunt mai grave. "

   http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/186/3927/9762345/1/teza-victor-ponta.pdf

   Cit despre plagiat...

   http://media.tvrinfo.ro/other/201206/oglinda-vp-2003-teza_94614100.pdf
   • 0 (0 voturi)    
    Motto (Joi, 19 iulie 2012, 21:35)

    nano2k [utilizator] i-a raspuns lui max

    Genial motto-ul... si CAT adevar!
 • +28 (28 voturi)    
  Felicitari firmei XEROX! (Joi, 19 iulie 2012, 17:24)

  echos [utilizator]

  servicii unicat, de o mare valoare pentru sistemul de educatie din Rromania...
  • +12 (12 voturi)    
   Si acum... restauratia! (Joi, 19 iulie 2012, 18:35)

   nano2k [utilizator] i-a raspuns lui echos

   Sa isi treaca Ponta inapoi masterul, ca fara asta nu poate fi dottore.

   Sobolanii rosii "se intoarce".
 • +35 (35 voturi)    
  Oh (Joi, 19 iulie 2012, 17:24)

  Berzelius [utilizator]

  Vai! Da' ce surpriza!
  Cine si-ar fi inchipuit? Ca doar au asteptat AVIZUL ministerului educatiei inainte sa publice rezultatul analizei.

  =)))
  • +18 (18 voturi)    
   plagiat Ponta (Joi, 19 iulie 2012, 18:00)

   Diana [anonim] i-a raspuns lui Berzelius

   Poate nu stiati ca unul din membrii noii comisii (a ministrului Pop) este avocatul Mateut, cel care ii apara pe toti infractorii PSD (Nastase) si altii (Casuneanu).
  • +14 (14 voturi)    
   >>> (Joi, 19 iulie 2012, 18:00)

   -Vx- [anonim] i-a raspuns lui Berzelius

   daca nu iesea verdictu' asa ,comisia asta ar fi terminat de analizat dosarul peste fro douaj' de ani.
   tin minte ca acum doua saptamani ,comisia de etica a zis ca intra in vacanta pana in septembrie.
  • +16 (16 voturi)    
   adica cum ....surpriza (Joi, 19 iulie 2012, 18:11)

   exilatul [anonim] i-a raspuns lui Berzelius

   mie mi se pare normal ca niste vechi plagiatori si pupincuristi sa dea un aviz favorabil celui care este la putere..
  • +7 (7 voturi)    
   stai ca mai urmeaza! (Joi, 19 iulie 2012, 18:26)

   postacu [utilizator] i-a raspuns lui Berzelius

   Mang a plecat ieri foarte increzator de la aceeasi comisie, sustinand ca le-a demonstrat ca toate acuzatiile sunt aberante. Foarte probabil CNE va decide ca nici Mang n-a plagiat. Nu m-ar mira ca in curand aceeasi comisie sa decida ca masteratele lui Ponta la Catania si al d-nei Dumitrescu la Standford sunt recunoscute de ministerul educatiei ca masterate valabile.
  • +3 (3 voturi)    
   Pai da! (Joi, 19 iulie 2012, 18:52)

   merlin3 [utilizator] i-a raspuns lui Berzelius

   Verdict verdict, da' sa-l aprobe si Ponta!
  • +7 (7 voturi)    
   PROTEST (Joi, 19 iulie 2012, 19:02)

   ghandi [anonim] i-a raspuns lui Berzelius

   protestez ferm si non violent impotriva acestei mistificari devastatoare: poporul Roman nu se va elibera nicind daca societatea civila nu va protesta unita acum, si nu altcandva impotriva acestei pervertiri brutale a adevarului si a bunului simt elementar; asa cum in cazul Arafat, romanii au stiut sa gaseasca energia de a tine parte dreptatii, sper ca si acum nu vor ezita s-o faca!
 • +32 (32 voturi)    
  verdictul e cunoscut inca de luna trecuta (Joi, 19 iulie 2012, 17:27)

  Gryphus [utilizator]

  in iunie Ponta a inlocuit toti oamenii din consiliu cu fosti membri sau simpatizanti USL care evident ca au fost pusi acolo cu scopul de a-l scoata basma curata pe impostor
  • +10 (10 voturi)    
   e posibil? (Joi, 19 iulie 2012, 18:04)

   coco [anonim] i-a raspuns lui Gryphus

   E posibil ca daca, prin absurd - ipotetic vorbind, daca comisia descopera ca ponta l-a plagiat pe mentor si il condamna sa se intoarca la gradinita sa avem parte de al doilea suicid si, prin absurd, acesta sa fie reusit?
   Nu cred, oricum nu mai este nevoie - politic s-a sinucis, asta i-a reusit de minune.
   probabil ca dupa reusita visita la tovarasul Voronin sa avem o neasteptata visita la tovarasul Putin.
 • +29 (29 voturi)    
  Ne miram? (Joi, 19 iulie 2012, 17:27)

  oana [anonim]

  Mi-e greata! Daca nici asta nu ne scoate in strada, inseamna ca suntem niste viermi si meritam din plin tot ce ni se intampla.
  • -10 (12 voturi)    
   Ti-e greata (Joi, 19 iulie 2012, 18:10)

   xmen [anonim] i-a raspuns lui oana

   de romania. In romania 99.9% din diplome sunt obtinute in urma plagiatului, luat ca atare. Eu vreau sa vad oameni care NU au plagiat, dupa care sa-mi fie greata de cei care au plagiat.
   • +7 (7 voturi)    
    Exista cel putin (Joi, 19 iulie 2012, 18:29)

    math [utilizator] i-a raspuns lui xmen

    ...un om de stiinta care nu a plagiat. Visul tau s-a indeplinit: Victor Ponta.

    Acum poate te calmezi si nu mai jignesti oameni care au muncit din greu si au realizat doctorate adevarate.

    Sau poate reformulezi: 99.9% din impostori vor vota neconditionat PSD in urmatorii 87 de ani.
   • +4 (4 voturi)    
    Gresit (Joi, 19 iulie 2012, 18:34)

    AntonH [utilizator] i-a raspuns lui xmen

    Chiar nu cred ca 99,9%. Nu neg ca un procent mare, dar asta nu inseamna ca trebuie sa dam apa la moara plagiatorului. Sa stea in banca lui, nu sa vrea sa conduca tara.
   • +6 (6 voturi)    
    ai cumva vreo diploma (Joi, 19 iulie 2012, 19:03)

    flitmania [utilizator] i-a raspuns lui xmen

    de ti-e greata si de tine?Copiatul tine si de educatia primita de acasa.
   • +2 (2 voturi)    
    plagiat (Joi, 19 iulie 2012, 19:42)

    elis [anonim] i-a raspuns lui xmen

    stii tu ceva dar unul care este plagiator sef este prim-ministru in Romania.Nu ai auzit pana acum?
 • +33 (33 voturi)    
  iupiii! (Joi, 19 iulie 2012, 17:28)

  Marcel, ciolacul de padure [utilizator]

  Avem un prim-ministru curat, si doctor pe deasupra, cea mai mandra floare a invatamantului romanesc contemporan, perla de valoare inestimabila in patrimoniul stiintei universale!
 • +33 (33 voturi)    
  O rugaminte (Joi, 19 iulie 2012, 17:30)

  edif [utilizator]

  Sa asezati doar teza lui Ponta alaturi de cea a Elenei Ceuasescu, sunt la fel de cinstite
  • +5 (5 voturi)    
   mai vin si eu cu o propunere: (Joi, 19 iulie 2012, 19:04)

   flitmania [utilizator] i-a raspuns lui edif

   sa-l faca academician pe 29.0.2012.
 • +23 (23 voturi)    
  Ministra a zis ca desfinteaza facultatea (Joi, 19 iulie 2012, 17:30)

  kebab [utilizator]

  Cei in masura sa se pronunte sunt si cei trasi la raspundere. Ministrul Andronescu a spus ca daca plagiatul se confirma Facultatea(cea care analizeaza teza si totodata cea care a acordat titlul) isi va pierde dreptul de a acorda Doctorate. Cu alte cuvinte spune NU sau ...mori.
  • +1 (1 vot)    
   Asta echivalează (Joi, 19 iulie 2012, 20:04)

   dan63 [utilizator] i-a raspuns lui kebab

   cu anularea examenelor de bacalaureat, că tot se lua pe copy+paste!
 • +25 (25 voturi)    
  Sa le fie rusine (Joi, 19 iulie 2012, 17:30)

  camillus [utilizator]

  Si-au tradat meseria si au facut de rusine comunitatea academica din Romania. Vor intra in istorie alaturi de cei care au facut-o academician-doctor in stiinte pe Elena Ceausescu.

  Aici, componenta Consiliului: http://www.ancs.ro/ro/articol/1011/despre-ancs-organizare-organe-consultative-3-consiliul-national-de-etica
  Oamenii astia trebuie sa stie ca nu li se va ierta acest act rusinos de servilism si prostitutie profesionala.
  • +3 (3 voturi)    
   Noua componenta a Comisiei Nationale de Etica (Joi, 19 iulie 2012, 18:30)

   Comisionarul National de Etica [anonim] i-a raspuns lui camillus

   In link-ul de mai sus apare componenta fostei Comisii, dar ne putem mandri cu actualii menbri ai Comisiei:

   Virgil Muraru (vicepreşedinte) - Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Maşini şi Instalaţii Destinate Agriculturii şi Industriei Alimentare
   Doru Vladimir Puşcaşu - CEPROCIM
   Nicolae Burnete - Universitatea Tehnică Cluj
   Mihai Vladimirescu - Universitatea din Craiova
   Petru Andea - Universitatea Politehnica din Timişoara
   Victor Stoica - Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” Bucureşti
   Horia Iovu - Universitatea Politehnica din Bucureşti
   Paul Dobrescu - Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative
   Florin Ionescu - Steinbeis University Berlin

   Pe 13.07.12 au demisionat:
   Teodor Petrescu (preşedinte) - Universitatea Politehnica din Bucureşti
   Romiţă Iucu - Universitatea din Bucureşti
 • +15 (17 voturi)    
  Uraa (Joi, 19 iulie 2012, 17:31)

  vh [anonim]

  Uraaa, Victorie, NU a plagiat!!!
 • +28 (28 voturi)    
  Mda... (Joi, 19 iulie 2012, 17:31)

  George [anonim]

  Intr-adevar, hotul Ponta n-a plagiat. A COPIAT. A FURAT. Sa le fie rusine tutror celor care fac parte din CNE, si care au dat acest verdict revoltator care ii descalifica definitiv! Rusine!
  • +8 (8 voturi)    
   EZ zice altceva (Joi, 19 iulie 2012, 17:53)

   Maya_usa [utilizator] i-a raspuns lui George

   "Universitatea din București a anunțat că mâine, la 12.00, va avea loc o conferință de presă în cadrul căreia va fi anunțată decizia Comisiei de Etică în ceea ce privește lucrarea de doctorat a premierului. Patru surse EVZ confirmă că verdictul anunțat mâine este cel de plagiat. ”S-a votat cu unanimitate de voturi acest verdict”, spune una dintre surse. ”Niciun profesor care vede lucrarea nu poate spune că nu e plagiat pentru că, automat, se descalifică. Eu am mai văzut teze cu pasaje copiate, dar niciuna nu era în halul acesta”, susține o altă sursă."
 • +22 (22 voturi)    
  Eu am decis că 2+2 NU fac 4!! (Joi, 19 iulie 2012, 17:31)

  333 [utilizator]

  Luaţi aminte!
 • +17 (17 voturi)    
  si-a facut comisie! (Joi, 19 iulie 2012, 17:32)

  iulian [anonim]

  asa cum era de asteptat marele hot si mincinos ponta este spalat de mizerii cu ajutorul comisiei pe care el a numit-o.continuand pe aceeasi cale isi va crea o curte constitutionala proprie astfel incat nimeni sa nu-i mai opreasca avantul despotic.suntem doar la inceput...
 • +16 (16 voturi)    
  era de asteptat (Joi, 19 iulie 2012, 17:33)

  goto [anonim]

  uite ca in tara noastra mai sunt si oameni care fac treaba pentru care au fost numiti in functii.
  maurul si-a facut treaba, maurul poate sa moara.

  scorul este acum 1-1. asteptam prelungirile.
 • +22 (22 voturi)    
  Foarte tare !!! (Joi, 19 iulie 2012, 17:33)

  anonim1234 [utilizator]

  Unde pot sa fac si eu un astfel de doctorat ? Ma bag acum. Imi ia cam doua zile sa incropesc orice fel de teza. Care e domeniul care este cel mai cautat ? Ma puteti ajuta cu un raspuns ?
  • -6 (6 voturi)    
   plagiatul lui ponta si glumetii PDL (Joi, 19 iulie 2012, 18:09)

   Mr.Giulesteanu [anonim] i-a raspuns lui anonim1234

   anonimul 1234 vrea sa faca si el un doctorat !
   Solicitand ajutorul cuiva ca sa fie ajutat, ma gandesc sa fac o fapta buna si sa i dau un sfat in privinta domeniului in care sa dea dovada talentului.
   Iata sfatul : domeniu: - pupincurism prezidential;
   specialitatea - determinarea momentului optim pentru experimentari si omologari ;
   bibliografie - opere alese ale lui Voinescu Cotoi, Traian chiombu Ungureanu, Ion Cristoiu, Turcescu, Pora si neamul lor de lingai patentati
   Vezi cum redactezi lucrarea sa nu fi acuzat ca nu esti original !
  • +3 (3 voturi)    
   nu stiu care sunt sansele tale (Joi, 19 iulie 2012, 19:07)

   flitmania [utilizator] i-a raspuns lui anonim1234

   mai ales ca cel care a coordonat lucrarea este in spitalul puscariei.Poate daca afli componenta comisiei si cu un colier de perle pentru Androneasca vei reusi.Succes!
 • +15 (15 voturi)    
  Da-o-n colo de treaba (Joi, 19 iulie 2012, 17:34)

  EQUANT [utilizator]

  Ce rost mai au astfel de informari? Ei vor face in continuare ce vor vrea, punct.
 • +20 (20 voturi)    
  lol (Joi, 19 iulie 2012, 17:34)

  ElGreco [utilizator]

  Si nu era de asteptat ? doar e comisia lui, ce pusca masii....
 • +21 (21 voturi)    
  Dragi tovarasi (Joi, 19 iulie 2012, 17:34)

  math [utilizator]

  RTV stie ce spune. Fac apel la toti oamenii muncii de la orase si sate sa se inceteze cu minciuna si manipularea. Suntem cel mai tare popor, aici nimeni nu fura, nimeni nu plagiaza, nu exista coruptie.

  Trebuie sa scapam de Basescu iar europenii sa ne lase in pace. Traisca poporul roman cu antenele in frunte! USL iubeste poporul si va face dreptate.
  • +4 (4 voturi)    
   si va da tuturor (Joi, 19 iulie 2012, 19:08)

   flitmania [utilizator] i-a raspuns lui math

   romailor diplome pe alese.
 • +24 (24 voturi)    
  Adevarat! (Joi, 19 iulie 2012, 17:35)

  Gladiol Dormeo [anonim]

  "Victor Ponta NU a plagiat". A plagiat ala de i-a facut compilatia...
 • +19 (19 voturi)    
  Repede, va rog! (Joi, 19 iulie 2012, 17:35)

  Baba Ana [anonim]

  Imi da si mie cineva link-ul de la dexonline, ca tre' sa caut definitia cuvantului "Etica". Se pare ca nu e ce credeam eu...
  • +2 (2 voturi)    
   nu mai este pe piata, (Joi, 19 iulie 2012, 19:09)

   flitmania [utilizator] i-a raspuns lui Baba Ana

   l-a retras Androneasca.
 • +18 (18 voturi)    
  Logic, nu?!?! (Joi, 19 iulie 2012, 17:35)

  ionel [anonim]

  Logic ca l-au scos nevinovat. Doar atat ii duce mintea. Nu conteaza ca oameni de valoare au deminionat, nu conteaza ca doua comisii au spus clar ca e plagiat. Conteaza doar sa il pupam pe nea Ponta unde ii place. Demisiile bai domnilor profesori din consiliul vostru de 2 lei.
 • +16 (16 voturi)    
  i-auziti si voi!?! (Joi, 19 iulie 2012, 17:35)

  unu' din popor [anonim]

  Ce vreti mai mult de atat?
  Romania!
  Fortele politice,...
  ...azi e alba, maine e neagra
  ,...sau invers!

  Doamne, scapa-ne!!!
 • +26 (26 voturi)    
  Asta e din ciclul (Joi, 19 iulie 2012, 17:36)

  fefe [anonim]

  poporului roman care atingea noi culmi de progres in timp de murea de foame. Dictatura rosie se instituie in Romania!
  • +6 (6 voturi)    
   Liber la copiat... (Joi, 19 iulie 2012, 18:04)

   Prim copistul [anonim] i-a raspuns lui fefe

   Ordonanta de urgenta:
   ¨Art. 1. Se accepta toate formele de multiplicare (in special copy/paste) a oricaror informatii, apartinand oricaror persoane fizice sau juridice, in vederea promovarii examenelor de licenta sau doctorat.
   Art. 2. Se interzic ghilimele pentru a nu provoca suspiciuni.
   Art. 3. Este interzis a se trece sursele informatiilor la bibliografie.
   Art. 4. Articolele 1 la 3 se pot extinde la toate formele de invatamant in vederea promovarii cetatenilor onesti ai patriei.
   Art. 5. Orice ale prevederi in vigoare care sunt in contradictie cu prezenta ordonanta de urgenta se abroga.¨
 • +27 (27 voturi)    
  Ha ha (Joi, 19 iulie 2012, 17:37)

  hoinar [utilizator]

  Un mare haha catre toti membrii consiliului.

  Va rugam sa publicati componenta acestui consiliu, astfel incat sa le trimitem membrilor scrisori de felicitare. Sa vedem si noi cine vrea redefinirea unei operatii de baza in IT: copy&paste.

  Felicitari stimabililor, ati dus lumea stiintifica romaneasca inapoi cu multi ani!

  PS: va urez un sincer "bagati-va titlurile si diplomele mincinoase undeva"!
 • +27 (27 voturi)    
  super ! (Joi, 19 iulie 2012, 17:37)

  pewpew [utilizator]

  Abia asteptam sa aud asta !
  Ma duc sa imi dau si eu doctoratul in curtea penala internationala !

  Cu sinceritate,
  Viitore Dottore
 • +28 (28 voturi)    
  IN CRE DI BIL! (Joi, 19 iulie 2012, 17:39)

  Christa [anonim]

  RUSINE!! Asist cu groaza cum toate valorile morale se duc de ripa in Romania. Imi este rusine ca trebuie sa ma numesc si eu roman! Ma dezic de tot ce vad si aud in jurul meu in ultimul timp.
  • +3 (3 voturi)    
   nu te supara,eu mai am speranta (Joi, 19 iulie 2012, 19:14)

   flitmania [utilizator] i-a raspuns lui Christa

   ca mai exista si persoane demne in tara asta.Prima comisie care a declarat plagiatul,alcatuita din adevarati intelectuali este un exemplu.Ce incredere ai intr-o comisie aflata sub patroajul Ecaterinei Andronescu,aceasta curva politica?A fost garantata de Vanghelie!Un adevarat intelectual nu ar fi acceptat niciodata asa ceva.Aceasta prostituata politica este nelipsita din toate guvernele psd.
 • +21 (21 voturi)    
  Va asteptati la altceva? (Joi, 19 iulie 2012, 17:39)

  ddanescu [utilizator]

  In rest, cei care stiu sa citeasca nu le trebuie o comisie ca sa isi faca o parere. Rusine, mare rusine!
 • +24 (24 voturi)    
  Era de asteptat. (Joi, 19 iulie 2012, 17:39)

  dan [anonim]

  Corb la corb nu-si vor scoate ochii! Maine poimaine il vor scoate si cu Premiul Nobel.
  O haita de javre.
 • +19 (19 voturi)    
  Va era dor de (Joi, 19 iulie 2012, 17:42)

  c_o_d [utilizator]

  vremurile de altadata? Din epoca de aur? Nu de alta dar sunt generatiile astea tinere care nici nu stiu ce bine era atunci, cat de liber se exprima lumea, ce de mancare si in general ce bine era. Ehehe, o sa planga ei handicapatii indoctrinati de pontanescu si usl, dupa presedintele jucator, chior, marinar si al lui pdl.
  Urmeaza acum ca toti cei care mai zic ceva de plagiatul lui ponta sa ajunga la securitate ;) Las' ca-i bine ca o sa putem emigra cu totii iar pe motive de azil politic. Sa ramana uslasii toti sa se dea unii pe altii-n gat la securitate.
  Am fost acid dar nu mai pot de cati tampiti vad in referendum o izbavire, o dulce razbunare impotriva marinarului. Si nu vad miza reala, desi e clara.
 • +20 (20 voturi)    
  Incredibil, cat tupeu (Joi, 19 iulie 2012, 17:42)

  Tibi. [utilizator]

  deci toate comisiile independente decid ca furtilescu a plagiat.. singura comisie aflata in subordinea lui decide ca nu a plagiat, dupa ce a numit membrii comisiei pana a iesit ca el.. sunt singurul care considera ca acest CNE are de azi ZERO valoare si este TOTAL compromis?
 • +16 (16 voturi)    
  UB versus Consiliu National de Etica (Joi, 19 iulie 2012, 17:43)

  DesaToto [anonim]

  ...Trebuia desigur, sa-i ia cineva apararea lui COPY PASTE. Consiliu National de Etica, are doar numele precum pe timpuri, RDG: Republica Democrata Germana.

  WAKE UP ROMANIA JUST DO IT...

  Sau mai bine ma intorc in Romania, devin membru PSD ca sa pot fura ca-n codru? Ma inscriu la UB fac un doctorat acolo si Consiliu de Etica imi ia apararea. Acuma, credibilitatea oare UNDE ramane?!? A mintit Universitatea din Bucuresti (desigur: fiind si ea, precum si FAZ sau Nature, cumparate de Traian Basescu).

  Imi pare f. f. rau, ca exista romani, care sunt indiferenti unui FURT INTELECTUAL care sustin faradelegile pucistilor. Eu, nu sunt unul dintre ei.
  • +12 (12 voturi)    
   Tocmai ce am scris si mai jos (Joi, 19 iulie 2012, 17:50)

   Laur [anonim] i-a raspuns lui DesaToto

   Daca nu exista posibilitatea de a face plangere undeva in afara tarii pentru a se face o noua verificare, de data aceasta impartiala. Si numai pentru Dl. Ponta, pentru toti cei care se pare ca au plagiat!
 • +15 (15 voturi)    
  Alooo, intelectualii tarii, cercetatorii, (Joi, 19 iulie 2012, 17:43)

  A9 [utilizator]

  academicientii, oameni de stiinta, unde sunteti?!

  Cine sunt cei care au semnat ca nu a plagiat? IA umblati la cv-urile lor...
 • +13 (13 voturi)    
  Sa va fie rusine!!! (Joi, 19 iulie 2012, 17:43)

  Allexis [utilizator]

  Putini stiu de cata munca e nevoie sa faci o teza de doctorat. V-ati batut joc de munca celor care merita aceste distinctii. Acum suntem toti in aceeasi oala.

  Tot acest balci il iau ca pe un afront personal! Bravo domnule "doctor"!
 • +13 (13 voturi)    
  dA (Joi, 19 iulie 2012, 17:43)

  Babilou [utilizator]

  ponta n-a plagiat.
  Presedintele va fi suspendat.
  Oare ce mai ramane.....?
 • +15 (15 voturi)    
  Ar fi fost ridicol.. (Joi, 19 iulie 2012, 17:44)

  CLAUDIU [anonim]

  alt verdict! M-asi fi simtit un strain in tara mea. Multumesc CERULUI ca sunt contemporan cu lucruri ce vor ramane in istorie.Ma rog CERULUI ca vreun tigan room, sa mai faca vreun viol pe undeva ca sa mai spele rusinea neamului academic roman!
  • 0 (0 voturi)    
   ti-as da (Joi, 19 iulie 2012, 19:17)

   flitmania [utilizator] i-a raspuns lui CLAUDIU

   100 de plusuri!
 • +11 (11 voturi)    
  Explodeaza Europa!!! (Joi, 19 iulie 2012, 17:44)

  A9 [utilizator]

  După criza românească, UE ia în calcul înființarea unui Ministru european al Justiției

  Citiţi mai mult: După criza românească, UE ia în calcul înființarea unui Ministru european al Justiției - Politica > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/dupa-criza-romaneasca-ue-ia-in-calcul-infiintarea-unui-ministru-european-al-justitiei-992687.html#ixzz2150eGxio
  EVZ.ro
 • +16 (16 voturi)    
  M-am saturat! (Joi, 19 iulie 2012, 17:44)

  un roman [anonim]

  m-aaaaam saturat!!!
 • +9 (9 voturi)    
  Doctorate muncitoresti (Joi, 19 iulie 2012, 17:45)

  Paul [anonim]

  Comunistii cand au luat puterea cu japca in 46 si au dus la canal toata intelectualitate a luat muncitori care desenau frumos si i-au facut ingineri. Pe cei buni de gura avocati samd. Andronescu ne readuce acum "dooctoratul muncitoresc" adica nu esti bune pentru ca esti bun, esti bun ca spunem noi". Noi adica USL-ul partidul stat. Intrebare: dar daca Comsia nu va mai recunoaste diplomele universitare romanesti, ce face USL-ul si Andronescu? O da la intors? Niste tarani!!
 • -19 (21 voturi)    
  FELICITARI COMISIEI! (Joi, 19 iulie 2012, 17:46)

  claudiu [anonim]

  S-a facut dreptate!
  • +8 (8 voturi)    
   Etica obedienta (Joi, 19 iulie 2012, 18:10)

   morometu [utilizator] i-a raspuns lui claudiu

   Comisii, comitete si comitii fara de valoare, secrete, interdependente cu aplecare spre bombeu.
   "O sotietate fara printipuri si fara caracter va sa zica ca nu le are".
   Cunoastem aceste comportamente de pe vremea lui ceasca.
  • +9 (9 voturi)    
   Felicitari Claudiu (Joi, 19 iulie 2012, 18:11)

   AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui claudiu

   Iti urez sa fii primul care va beneficia de "dreptatea" care va pogori peste noi.
   Daca crezi ca nu te va afecta te inseli amarnic.
 • -15 (17 voturi)    
  ... (Joi, 19 iulie 2012, 17:46)

  koko [anonim]

  ....vedeti ca nu a plagiat...ce mai chinuiti omul pe nedrept cu banuielile voastre nefondate.
  • +7 (7 voturi)    
   A, da (Joi, 19 iulie 2012, 17:52)

   avint [utilizator] i-a raspuns lui koko

   nu a plagiat PONTA.
   A plagiat cel care i-a facut lucrarea.
  • 0 (0 voturi)    
   Iti dau + pentru ca (Joi, 19 iulie 2012, 19:35)

   Ion B [utilizator] i-a raspuns lui koko

   pana acum nimeni nu si-a dat seama ca a fost un comentariu la misto. Esti bun, m-ai facu sa rad copios!!
 • +12 (12 voturi)    
  ALBA - NEAGRA (Joi, 19 iulie 2012, 17:46)

  BarbuGrigore [utilizator]

  Bravo, membrii acestei comisii s-au asigurat in acest fel ca nu vor fi inlocuiti. CHIAR NU LE E RUSINE?
  S-a avut grija si ca analiza comparativa a "lucrarii" de doctorat ponta cu documentele originale sa cam dispara de pe Internet, in primul rand de pe site-ul TVR. Fisierul respectiv se mai poate inca downloada de pe http://www.scribd.com/doc/98749010/Teza-Victor-Ponta-Comparatie-Tvrinfo.
  Si mai sunt multe detalii si pe:
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/integral-pasajele-incriminate-din-plagiatul-suspectat-al-lui-ponta-987629.html
  Si un copil care abia poate citi poate vedea ca este COPY/PASTE!!!
 • +15 (15 voturi)    
  Nu se poate face sesizare (Joi, 19 iulie 2012, 17:48)

  Laurentiu [anonim]

  Poate e cineva care cunoaste un pic de lege in tara asta. Vreau sa fac eu plangere la un for international ceva care sa vina sa constate daca a plagiat sau nu. Exista aceasta posibilitate? Nu am nimic cu Dl. Ponta, dar sunt satul de plagiat. Vrem si noi romanii sa aflam parerea cuiva total impartial.

  O zi buna!
  • +7 (7 voturi)    
   Fara nici un dubiu, a plagiat! (Joi, 19 iulie 2012, 17:51)

   A9 [utilizator] i-a raspuns lui Laurentiu

   Daca Presedintele Academiei Romane, a spus ca a plagiat, ce mai vrei?!
 • +15 (15 voturi)    
  of (Joi, 19 iulie 2012, 17:50)

  Andrei [anonim]

  Victor Ponta PCR! Victor Ponta PCR!

  lasand glumele deoparte, mergem in directia republicilor bananiere. In fine, de ce a asteptat asa mult? Putea sa aunce o ordonanta de urgenta... mai conteaza?

  Un ultim lucru,
  Plagiatori din toate țările, uniți-vă!
 • +6 (6 voturi)    
  Rusine (Joi, 19 iulie 2012, 17:51)

  dcr [utilizator]

  Ma asteptam la asta, mai ales dupa amanarea de ieri dar totusi, parca nu pot sa cred. Atatia ani pierduti...
  Sa va fie rusine, comunistilor!
 • +6 (6 voturi)    
  Studentii ce zic? (Joi, 19 iulie 2012, 17:52)

  Nedumeritu' [anonim]

  Pe vremea mea ('91-'96) studenti ieseau in strada si pentru principii, nu doar pentru burse. Azi nu mai spune nici unul nimic.

  In vest cred ca s-ar fi umplut strazile de studenti revoltati.
 • +5 (5 voturi)    
  Era clar (Joi, 19 iulie 2012, 17:52)

  rochiri [utilizator]

  Au desfintat o comisie ca sa iasa asa!
  • 0 (0 voturi)    
   este clar ca si referendumul (Joi, 19 iulie 2012, 19:19)

   flitmania [utilizator] i-a raspuns lui rochiri

   il pregatesc la fel!
 • +5 (5 voturi)    
  Liber la plagiat (Joi, 19 iulie 2012, 17:53)

  Scepticus [utilizator]

  Curat murdar, coane Fanica ! Sa inteleg ca e liber la plagiat. Deci plagiati fratilor !
 • +2 (2 voturi)    
  dottore (Joi, 19 iulie 2012, 17:55)

  utilizator_ [utilizator]

  "Doctor este un titlu academic într-un domeniu specific, conferit candidatului, numit doctorand, care a susținut cu succes teza de doctorat și a obținut diploma de doctor.

  Doctoratul constituie ciclul superior de studii universitare, a cărui finalitate este dezvoltarea cunoașterii prin cercetare științifică originală. Forma de învățământ poate fi cu frecvență (zi) și fără frecvență. Este de două tipuri: doctorat științific și doctorat profesional. Constă dintr-o serie de cursuri, examene și o teză, organizate pe lângă instituțiile de învățământ superior și care conferă titlul de doctor într-o anumită specialitate, poartă denumirea de Doctorat.

  Durata ciclului de studii universitare de doctorat este, de regulă, de 3 ani. În situații speciale, durata poate fi prelungită cu 1-2 ani si se încheie cu susținerea publică a unei teze, evaluată de o comisie de specialiști aprobată de senatul universitar al Instituției Organizatoare de Studii Universitare de Doctorat (I.O.S.U.D.).

  Pentru tezele de doctorat care dovedesc calități deosebite de creativitate și aduc contribuții importante la dezvoltarea cunoașterii în context internațional, se poate acorda una dintre distincțiile următoare [1]:
  summa cum laude (excepțional),
  magna cum laude (foarte bine),
  cum laude (bine).

  Titlul științific de Doctor este acordat, prin inaintarea de catre Comisia de doctorat a Hotararii conducerii I.O.S.U.D. Ministerul Educației și Cercetării primeste de la I.O.S.U.D dosarul de doctorat și un exemplar al tezei de doctorat, în vederea validării hotărârii comisiei de doctorat de către Consiliul Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare.

  Conferirea titlului de doctor se face prin ordin al Ministrului Educației și Cercetării, la propunerea Consiliului Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare."

  zice
  http://ro.wikipedia.org/wiki/Doctor
 • +5 (5 voturi)    
  Consiliul National de Etica a decis.. (Joi, 19 iulie 2012, 17:57)

  Andrei [anonim]

  Consiliul National de Etica a decis..duminică NU a fost cea mai călduroasă zi în România din ultimii cinci ani.

  Consiliul National de Etica a decis..in luna iulie este iarna iar in luna ianuarie este vara.

  Consiliul National de Etica a decis..nu suntem in 2012, suntem in 1912.

  Multumesc ca existati, fara voi as fi pierdut.

  P.S. Incotro e drumul spre casa?
 • +4 (4 voturi)    
  Era de asteptat (Joi, 19 iulie 2012, 17:57)

  Radu [anonim]

  Sa vedeti de acum incolo cum prin schimbarea oamenilor de peste tot se va asterne multa liniste si pace in tarisoara noastra, iar HOTII vor putea fura in tihna fara grija DNA sau a nu stiu caror comisii sau comitete ...
  Romanii si-au pecetluit soarta, din pacate Basescu va fi suspendat definitiv, asa ca noii veniti la putere nu vor mai avea nici o contrapondere ... Noapte buna Romania!
 • +3 (3 voturi)    
  Vedeti cu ochii vostri (Joi, 19 iulie 2012, 17:59)

  Andrei Antonescu [anonim]

  http://media.tvrinfo.ro/other/201206/oglinda-vp-2003-teza_94614100.pdf
 • -2 (6 voturi)    
  SUNTETI INVIDIOSI.. (Joi, 19 iulie 2012, 18:00)

  E.FOTA [anonim]

  ca nu ati luat si voi doctoratul Mie mi-a demonstrat d-l RADU , d-l BADEA ca nu a fost nici vorba de fals. Asa ca eu stiam de demult acest lucru. Mai conectati-va si voi la antene altfel ve-ti ramane prosti toata viata.
 • +4 (4 voturi)    
  cu banana (Joi, 19 iulie 2012, 18:00)

  ovidiu [anonim]

  in fatza la antipa!!!

  cu o banana in mana, sa o decojim si sa o mancam la unison, intr-un flashmob pt tara bananiera in care traim
 • +5 (5 voturi)    
  MULT IUBITE SI S.... (Joi, 19 iulie 2012, 18:00)

  pita [utilizator]

  Comisie formata de POP, pentru desfintarea'' HOTIEI'', pe baza de proces verbal . Stimati membrii ai comisiei SA VA FIE RUSINE !.
 • +6 (6 voturi)    
  dottore 2nd part (Joi, 19 iulie 2012, 18:00)

  utilizator_ [utilizator]

  Inteleg ca a primit "summa cum laudae" pentru teza in 2003.
  Accept ca implicarea Consiliului National de Etica este politica si ca trebuia sa dea un raspuns pe placul cuiva, insa as vrea sa vad si eu motivarea hotaririii lor, daca nu este esoterica.
  Astept cu interes ce va zice si Universitatea , cu toate ca dupa demisia conducatorului de la drept acum ceva timp rezultatul e usor de ghicit.

  Curiozitatea pe care o am este cum mai poti deosebi o teza si un titlu muncit din greu cu ceva care este un pic mai lipit prin anumite parti.
  Bag seama ca sa fii doctor in zilele astea a devenit un fapt destul de primejdios.Poti fi confundat.
  Este?...:)
 • +6 (6 voturi)    
  minunata Romania (Joi, 19 iulie 2012, 18:02)

  un cititor [anonim]

  Plagiatul poate fi dificil de demonstrat, dar copiatul nu. Daca cei care au citit lucrarea au gasit zeci de pagini copiate si au luat aceasta decizie, s-au descalificat profesional.
  Decizia aceasta depaseste situatia lui Victor Ponta, care cu siguranta nu e singulara si decredibilizeaza munca onesta a sute de studenti.
 • +6 (6 voturi)    
  Mda... (Joi, 19 iulie 2012, 18:03)

  George [anonim]

  CNE (compusa din politruci alesi pe spranceana de tovarasul Pop) aservita ME, a legalizat oficial PLAGIATUL in Romania. RUSINEEE!!!! In ce tara traim? Tara hotiei, a fraudei, a minciunii, a imposturii, a simulacrului de democratie, a dictaturii mediocritatii si needucatilor. Rusine! Rusine Ponta! Esti un hot orice a decis politic si aservit aceasta comisie aranjata, mizerabila! Scursurile din invatamantul romanesc au decis ca furtul intelectual nu este plagiat. Rusine!
 • +6 (6 voturi)    
  nu a plagiat el (Joi, 19 iulie 2012, 18:03)

  george [anonim]

  comisia a decis. victor ponta nu a plagiat.
  a cumparat proiectul sau a pus pe cineva sa-l faca. si ala a plagiat.
  :)))
 • -6 (6 voturi)    
  Eram ca nu a plagiat. Dar asa e Basescu ! (Joi, 19 iulie 2012, 18:07)

  gdsyutuutsgtuts [anonim]

  1. In anii 2000 nu existau regulile dupa care ne ghidam acum
  2. Nu este posibil sa zici ca cineva a plagiat chiar pe indumatorul sau referentul lucrarii pentru ca in mod sigur daca au avut un text comuna a fost poate chiar la indicatiile acestuia..
  3. A fost doar o gaselnita de tipul basescupentru a frana guvernul si a-l pune pe directii false. Basescu se pare ca se cam hazardeaza in ultimul timp pe directii gresite : atacul la Arrafat si atacul la doctoratul lui Ponta. Cred ca nu-si va cere scuze , dar asa e el mai necioplit.
  M-am saturat de scandalurile lui Basescu . In cei 14 ani de cand este prim solist in politica am auzit numai aria urii si simfonia scandalului din partea lui asa ca o sa votez cu mare bucurie DA la referendum, mai ales ca mi-a taiat 50% din venituri si din banii luati de la mine si ceilalti locuitori a facut praf prin mainile "pricepute" ale ministrilor sai.
  Eu asa vad lucrurile :multi de Marta, mai putini de Blejnar si unul Basescu sunt oamenii care au condus Romania ultimilor 3 ani si cum traim azi se vede.
  Si apropo de STS, acum nu mai urla Cancelarul german Merkel ca nu este constitutional ?
  Parerea mea este ca sunt slabi cei de la USL. Acum ar trebui sa bata toba prin toata Europa cu acest caz extraordinar de grav de incalcare a atributiilor, mai ales ca si in alegerile din 2009 au fost implicatii ale aceluiai STS si eu cred ca poate chiar au viciat rezultatele .
  • +2 (2 voturi)    
   ai detaliat prea mult (Joi, 19 iulie 2012, 18:49)

   Marcel, ciolacul de padure [utilizator] i-a raspuns lui gdsyutuutsgtuts

   ioan rus, discipolul şi sluga mentorului tău ponta, a sintetizat perfect filozofia uslamistă în care te-ncadrezi: "de la Platon şi Aristotel încoace, toţi au copiat".
 • +3 (5 voturi)    
  Nu trebuie sa ne lasam manipulati! (Joi, 19 iulie 2012, 18:07)

  Andrei [anonim]

  Sa iesim cu totii in piata la Victoria! Sa indreptam nedreptatea!
  Eu chiar acum ma indrept spre Victoria(scriu din mers).
  Ma intilnesc cu niste amici la o bere... 10, mincam o saorma si facem misto de aia cu tricouri albe...
  Va astept!
 • +8 (8 voturi)    
  traiasca biroul 2 (Joi, 19 iulie 2012, 18:09)

  vero [anonim]

  jos palaria! Nimeni nu a fost mai eficient ca muierea aia. Doar le-a aratat pisica si gata, n-a mai miscat nimeni in front - ditamai profesorii universitari, "elita intelectuala" a tarii, coloana vertebrala, luminatii, formatorii viitorului Romaniei. Si ne mai miram ca nu se mai duc copiii la scoala, ca pe tineri nu-i mai intereseaza sa urmeze si sa termine un liceu sau o facultate. De ce? Pentru ce?
  De ce si-ar mai manca cineva tineretea invatand cand exista atatea scurtaturi muuult mai rapide si eficiente pt. a "reusi" in viata. "Ai carte, ai parte" - o vorba perimata si violent combatuta de realitate.
 • +5 (5 voturi)    
  tipic.... (Joi, 19 iulie 2012, 18:10)

  cipri_ [utilizator]

  iar este exact cu o zi inainte de alt eveniment.
  Cand a fost cnatdcu sa se prununte, cu o zi inainte s-a aflat plop sa desfiinteze comisia. Cand urma sa se pronunte partial... univ. buc. cu o zi inainte a aparut comisa lor "tehnica" care zicea ca nu este plagiat. Maine urmeaza sa se pronunte comisia din buc. , si uite ca azi apare .. preventiv decisa de la comisa de etica cum ca n-ar fi plagiat...
  e scarbos ce se intamplat in romania. Eu nu inteleg cum un "intelectual" poate sa cada atat de adanc... sa zica ca nu e plagiat, chair daca este atat de vizibil. Nu stiu, chiar n-au un pic de onoare?
  Chiar daca comisia de etica a fost schimbata si inlocuita in totalitate de Plop, totusi, chiar si ca psd-ist cred ca ar trebuii sa ai un pic de onoare.
 • +6 (6 voturi)    
  Question (Joi, 19 iulie 2012, 18:11)

  Justice [anonim]

  Cine sunt de fapt cei care au dat verdictul pentru ca din informatiile noastre si Vladimirescu Mihai de la Craiova si-a dat demisia din Consiliu din luna iunie
 • +6 (6 voturi)    
  Comment sters de user (Joi, 19 iulie 2012, 18:15)

  Lok [anonim]

 • +7 (7 voturi)    
  abia ma intirata (Joi, 19 iulie 2012, 18:15)

  DS4 [utilizator]

  daca tot ce s-a intimplat in ultima vreme n-ar fi fost deajuns ca sa decid convins fiind ca nu ar trebui sa ma duc la referendum eu ne avind nimic in comun cu aceasta mascarada(un film horror de prost gust care se ruleaza in fata noastra)acum si mai convins sint ca NU trebuie sa ma prezint la un referendum initiat abuziv intre altele de plagiatori
 • +8 (8 voturi)    
  referendumul e ca si furat (Joi, 19 iulie 2012, 18:15)

  josponta [anonim]

  Dupa un asemenea furt pe fata, nici nu vreau sa ma gindesc cum vor fura uslinosii la referendum.
  Ar trebui sa ne gindim serios sa nu mergem la referendum pentru a impiedica validarea furtului lor.
 • +7 (7 voturi)    
  Diferenta intre E.Ceausescu si Ponta! (Joi, 19 iulie 2012, 18:18)

  Cristian [anonim]

  Elena Ceausescu a avut o teza contesta de toata comunitatea stiintifica internationala (adica un fel de Nature) mai putin, dupa moartea academicianului Nenitescu, de Andronescu care era dupa 90 decan la Chimie in Politehnica. Tot sub patrafirul ei iata Ponta este albit de o comisie formata din membrii PSD. Intrebarea insa este: exista vre-o diferenta dintre cei doi? Da, exista si chair una majora. In timp ce teza Elenei era una care continea cercetari originale (nu copiate) facute de cercetatorii de la ICECHIM teza lui Ponta este o teza tot facuta de altii dar copiata precum un puzzele. De aceea sugerez un protest pasnic: lipiti pe fiecare copiator din ministere, birouri etc o poza a lui Pona ranjind. Va asigur ca actiunea va face inconjorul lumii. Noi cativa de de la Comisie, din DG RTD am demarat deja actiunea. Se amuza toti colegii!!
 • +9 (9 voturi)    
  imi dau si eu doctoratul! (Joi, 19 iulie 2012, 18:19)

  damocles [utilizator]

  Acum merg sa ma inscriu! Mi-a zis si nevasta-mea ca am fata de doctor de cand mi-am luat ochelari! Si vecinii, si colegii, si soacra mi-au spus acelasi lucru! Merit cu prisosinta acest titlu, m-am gandit chiar sa copiez 100% teza lu' Ponta pentru a fi sigur de succes!
 • +2 (2 voturi)    
  Concluzia CNE este (Joi, 19 iulie 2012, 18:21)

  kepler [anonim]

  ca nu este un plagiat de tip copy-paste, este doar de tip paste.

  Mang, la fel, este doar paste.

  In ambele cazuri, cercetarile arata ca alte persoane au facut click copy, in timp ce acuzatii au facut doar click paste.
 • +2 (2 voturi)    
  corect (Joi, 19 iulie 2012, 18:24)

  oituz [anonim]

  Astia chiar ne crede prosti.
 • +2 (2 voturi)    
  Pe cine vreti sa mintiti? (Joi, 19 iulie 2012, 18:29)

  Dr Marutza [anonim]

  Comisia asta de etica face o analiza a continutului tezei de doctorat "Teza de doctorat este clar structurata, are un plan de cercetare coerent", ..."are un titlu clar, dezvoltat corespunzator pe parcursul lucrarii. Tema tezei de doctorat este in domeniul de preocuparilor academice ale doctorandului si conducatorului de doctorat"
  Pai, stimati domni, dvs trebuia sa verificati atent si cu documentele pe masa PLAGIATUL, nu sa va dati cu parerea despre cele de mai sus! Argumentati ca asa s-au facut tezele de doctorat la acea vreme (poate si dumneanoastra, ca de aia o socotiti in ordine!) Blamaj la adresa celor care cu adevarat si-au scris cinstit si conform ETICII valabila peste tot in lume, nu a celei in numele careia vorbiti acum d-voastra acum!
  Cinste Abramburitei de la educatie!
 • +2 (2 voturi)    
  e clar ! (Joi, 19 iulie 2012, 18:34)

  pablo escobar [anonim]

  " sunt unele deficiente in ceea ce priveste trimiterile bibliografice in interiorul capitolelor "

  mamaaaaaaaaaaa cat de academic suna !!!

  e clar :
  - voiculescu n-a fost securist si are bani din afaceri curate ca lenjeria de la nufaru'.
  - usl-ul a procedat democratic la suspendare cum dealtfel nici Iliescu n-a adus minerii si nu e vinovat.
  - vantu' ? nici el nu e vinovat in cazul fni.
  i-am dat ceva doar pentru ca l-a amenintat pe ghitza.
  - patriciu a uitat sa dea niste bani dar cum aici se aplica regula "ce-am gasit, al meu sa fie ! ", nu se pune.
  acum sincer, n-o fi basescu usa de biserica dar voi usl-tii chiar ma credeti cretin.
 • +2 (2 voturi)    
  bataie de joc (Joi, 19 iulie 2012, 18:37)

  traiang [utilizator]

  Nu puteam sa-mi inchipui nici in cosmaruri ca voi trai in 2 luni o asa bataie de joc de la un capat la altul pe toate domeniile Daca nu va iesi ceva la alegei probabil o sa trebuiasca sa invatam ca albul e negru si asta de pe o zi pe alta Nici nu stii ce sa spui rusine ,disperare, frica .
 • +2 (2 voturi)    
  incredibil (Joi, 19 iulie 2012, 18:44)

  gg [anonim]

  Ce nerusinati, cum poti sa spui ca e zi cand e noapte! Cum poti sa spui ca Ponta nu a plagiat cand negru pe alb a copiat pagini intregi in teza?

  Cum poate un plagiator dovedit sa fie doctor cu aceasi diploma la care altii au muncit ani?

  USL (PNL + PSD) sustin plagiatorul.
 • +1 (1 vot)    
  eu tot mai cred... (Joi, 19 iulie 2012, 18:58)

  egroeg5 [utilizator]

  ca elita universitara tine la prestigiul ei si nu se va discredita in general si in mediul international universitar in special.
 • +2 (2 voturi)    
  nastase este inca conducator de doctorat (Joi, 19 iulie 2012, 19:04)

  cri_m68 [utilizator]

  http://admitere.unibuc.ro/infoadmitere/wp-content/uploads/2010/09/Lista-conducatori-doctorat.pdf

  pozitia 367 in lista publicata pe siteul universitatii bucuresti !

  si conform codului aprobat prin HG primeste si bani pentru asta !
  ca de responsabilitati ce sa mai spunem.....

  Hotǎrârea Guvernului nr. 681/29 iunie 2011 privind aprobarea Codului studiilor universitare de doctorat

  http://admitere.unibuc.ro/infoadmitere/wp-content/uploads/2011/09/Codul-studiilor-universitare-de-doctorat.pdf

  RUSINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  http://www.petitieonline.ro/petitie/apel_la_solidaritate_impotriva_mediocritatii_si_imposturii_in_educatie_si_cercetare-p31389052.html
 • +2 (2 voturi)    
  Unitatea (Joi, 19 iulie 2012, 19:11)

  MMM [anonim]

  Traiasca unitatea dintre criminalitatea politica organizata si criminalitatea intelectuala organizata!
 • +1 (1 vot)    
  Deci cine sunt membrii comisiei? (Joi, 19 iulie 2012, 19:41)

  Vasile [anonim]

  Vrem sa stim cine sunt distrugatorii credibilitatii sistemului romanesc de invatamant!
 • +1 (1 vot)    
  Astia sunt cei care vor ajunge pe culmi inalte (Joi, 19 iulie 2012, 19:41)

  Ion B [utilizator]

  Comisia de Etica a Universitatii din Bucuresti: Ovidiu Bozgan (Facultatea de Istorie),
  Viorel Ciobanu (Facultatea de Drept),
  Georgeta Ghebrea (Facultatea de Stiinte Politice), Adrian Paul Iliescu (Facultatea de Filosofie),
  Ionel Lazanu (Facultatea de Fizica),
  Cristian Marunteanu (Facultatea de Geologie si Geofizica),
  Marian Popescu (Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii),
  Vasile Preda (Facultatea de Matematica si Informatica),
  Tudor Rosu (Facultatea de Chimie),
  Dumitru Sandu (Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala),
  Anca Sarbu (Facultatea de Biologie),
  Sterea Tache (Facultatea de Teologie Ortodoxa),
  Liliana Zaharia (Facultatea de Geografie).

  Doar o rugaminte: adaugati si pozele sa vedem cum arata astfel de specimene.
  Rusine, tovarasi.
 • 0 (0 voturi)    
  ce surpriza..... (Joi, 19 iulie 2012, 21:27)

  strelka [utilizator]

  o gasca NUMITA de prietenul sau decide in favoarea celui cercetat.......Daca ar fi fost int-adevar cinstit ar fi lasa o comisie INDEPENDENTA sa isi spuna parerea . Asa, s-a discreditat TOTAL..
 • 0 (0 voturi)    
  cozi de topor cu scoala (Joi, 19 iulie 2012, 22:39)

  dezamagitul [utilizator]

  Si mai zic ca se numesc intelectuali , in afara de cei doi care si-au dat demisia , care nu s-au coborat la asemenea magarii. Tot plagiator ramane cu toate comisiile. Asta o sa vedem cand nu o mai fi la putere aceiasi linge blide il vor declara plagiator.


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by