Ioan Rus a comentat la Realitatea TV scenariul vehiculat astazi pe mai multe site-uri ca presedintele Traian Basescu l-ar putea numi premier dupa alegerile din toamna in cazul in care USL va castiga alegerile. "Sa ma propuna pe mine premier?! Uitati mai de povestile astea... In ultimii 5 ani eu am vorbit abia acum cu Basescu de 3 ori si deodata m-am trezit omul lui", a declarat acesta.

Ioan Rus (arhiva)Foto: Agerpres

Rus aprecieza ca discursul de azi al presedintelui Basescu era normal sa fie putin mai agresiv dat fiind ca a fost suspendat timp de doua luni si atacat, dar crede ca acesta va trebuie sa invete sa coabiteze si sa invete sa lucreze impreuna cu Victor Ponta si Crin Antonescu in folosul tarii fiindca altfel mersul economiei si al tarii ar fi grav afectat, iar o noua suspendare a presedintelui Basescu ar putea fi o solutie.

"Basescu nu avea cum, dupa doua luni in care l-am tinut la usa garajului, sa vina si sa zica <>. E clar ca trebuia sa vina sa zica si el ceva. Speranta mea e insa ca va intelege ca de maine va trebui sa aiba si el un discurs echilibrat si sa coabiteze...", a declarat Rus.