Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat, vineri la B1 TV ca se bazeaza pe Calin Popescu Tariceanu in lupta contra lui Crin Antonescu pentru restabilirea valorilor PNL: "Eu cred ca PNL poate fi recuperat si este ceea ce incerc sa fac. Este o batalie pentru viitorul partidului. Este un prieten bun, contez pe sprijinul lui in aceasta batalie pentru ca PNL sa se intoarca pe linia pro-occidentala".

Crin Antonescu si Andrei ChilimanFoto: Colaj foto

Andrei Chiliman a aratat totodata ca, daca va fi exclus din partid, va accepta acest lucru. "Insa asta nu inseamna ca odata exclus voi tacea", a adaugat el.

Crin Antonescu a replicat la Antena 1: "Chiliman nu este unealta lui Basescu. Sunt multi oameni frustrati pe care nu ii duce mintea sa-si gaseasca propriile argumente pentru a ma ataca. Nu doresc sa exclud pe nimeni. In ceea ce-l priveste pe Chiliman, daca colegii mei ii vor cere excluderea eu le voi cere sa amane aceasta chestiune urmand sa discutam problemele partidului in cadrul unui Congres PNL".

Intr-un interviu acordat HotNews.ro, Andrei Chiliman, a lansat un atac dur impotriva presedintelui PNL, Crin Antonescu, afirmand ca PNL risca sa se transforme in cel mai anti-occidental partid daca merge linia actualului lider, pe care il califica drept tradator al convingerilor liberale.