Liberalul Vlad Moisescu a anuntat, vineri, in emisiunea "Interviurile lui Cristoiu", de pe B1 TV, ca isi va demisia luni din functia de vicepresedinte al PNL, fiind nemultumit de modul de conducere al lui Crin Antonescu. "Luni, pe masa Biroului Permananent va fi demisia mea. Raman simplu membru, ca in '90", a spus politicianul.

Vlad MoisescuFoto: captura B1 TV

Acesta a precizat ca mai multi colegi din PNL sunt nemultumiti de felul in care Anonescu actioneaza ca lider al formatiunii, insa nu au curajul sa vorbeasca.

"Din luna mai 2012 s-a intrat intr-un conflict, initiat de Chiliman, pe care il sustineam, cu domnul Antonescu. Destituirile au fost facute mereu inaintea alegerilor. Inainte de parlamentare, a aparut un alt conflict. Tariceanu a decis sa candideze in Sectorul 1, chiar in Colegiul lasat liber de Antonescu, ceea ce pe noi ne-a onorat si l-am sustinut, lucru care l-a infuriat si mai tare. Nu noi am generat conflictul, vina apartine domnului Antonescu. Saptamana asta, dupa 2 evenimente foarte grave. Toate astea ma fac sa-mi dau demisia. Luni, pe masa Biroului Permananent va fi demisia mea. Raman simplu membru, ca in '90. Sunt multi, dar nu au curajul sa vorbeasca. Baza traditiei liberale este vorbitul liber, dar in niciun caz teama", a spus Moisescu.