Klaus Iohannis, abia primit in PNL, a vorbit, joi seara, la emisiunea Prim Plan" de la TVR1 despre cum a primit propunerea de a deveni liberal, de ce a facut-o si ce crede el ca va aduce bun un neamt in politica romaneasca.

"Pot sa va spun ca nu ma intereseaza o candidatura in 2014", i-a spus Klaus Iohannis lui Mihai Radulescu, intr-un interviu difuzat in exclusivitate in emisiunea Prim Plan de joi seara.

Aceasta este doar una dintre declaratiile pe care le regasiti in urmatorul interviu:

Mihai Radulescu: Intrarea dumneavoastra in PNL este momentul cel mai comentat al momentului. Parerile sunt impartite. Unii consider ca ati luat o decizie buna, altii, dimpotriva, ca faceti o greseala. Ati avut vreodata rezerve?

Klaus Iohannis: Evident c-am judecat acest pas si am ajuns la concluzia ca nu fac o greseala. Orice proiect are o anumita sansa de reusitasi anumitaproportie de posibila nereusita. Dupa parerea mea, acesta este un proiect bun, de aceea am intrat.

Mihai Radulescu: Care este proiectul dumneavostra politic?

Klaus Iohannis: Proiectul meu politic in aceasta faza este legat de intrarea mea in PNL este legat de Congres, de o posibila alegere a mea intr-o functie de conducere si in ce priveste urmarile hotararii mele si a hotarariii ce se va lua in Congres, evident, voi fi in situatia de a lucra intr-o echipa, pentru cateva proiecte mari ale PNL si din acest motiv am facut pasul de a intra in PNL.

Mihai Radulescu: De ce v-a trebuit atat timp? Pentru ca din 2009 dumneavoastra ati fost o propunere a partidelor care alcatuiesc actuala coalitie de guvernare, de premier.

Klaus Iohannis:Acest pas l-am facut acum inainte de congres, fiindca acum am primit foarte concret invitatia domnului presedinte Crin Antonescu de a deveni membrui al PNL. Evident, inainte, nu numai din 2009 incoace, ci si inainte, am avut proiecte comune, mai degraba in plan local.

Mihai Radulescu: Nu vi s-a facut niciodata oferta de a intra in PNL?

Integral pe tvrnews.ro