Premierul Victor Ponta a anuntat la Romania TV ca intentioneaza ca anul acesta sa participe la Raliul Sibiului, inclus in Campionatul European, deoarece considera ca astfel va atrage atentia asupra Romaniei si va promova inclusiv zona in care va fi organizata acea cursa.

El a aratat ca ii lipsesc cursele de raliu de cand a preluat functia de prim-ministru. "Mor de lipsa, la modul serios, nu o spun cu ironie. Sigur ca am fost si m-am uitat la colegi de-ai mei anul trecut, o sa merg si anul asta, dar anul asta o sa si particip la un raliu, pentru ca este singurul raliu inclus in Campionatul European si care se intampla in Romania. Sunt convins ca, in acest fel, o sa atrag mai mare atentia asupra Romaniei - se transmite pe Eurosport - si, chiar daca unii ma vor injura, important este ca foarte multi o sa afle ca in Romania este un raliu, intr-o zona superba, la Sibiu, si facem si noi un fel de promovare, asa, fara frunza ", a spus Ponta la RTV, potrivit Mediafax.

Raliul Sibiului, care conteaza pentru a noua etapa din Campionatul European, este programat pentru perioada 25-27 iulie.

Victor Ponta asigura ca toti ministrii vor folosi masini romanesti: Pana acum nu am convins decat 3 ministri

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu a avut succes in a-i convinge pe membrii Guvernului sa foloseasca doar autoturisme fabricate in Romania, reusind sa convinga doar trei ministri in acest sens, dar a asigurat ca toti ministrii vor utiliza in final, in cursul acestui an, numai astfel de masini.

"Nu am avut inca foarte mare succes, doar vreo trei ministri am reusit sa conving pana acum, dar sunt incapatanat si o sa-i vedeti in cursul anului pe toti ministrii in masini romanesti: in Dacia sau in Ford", a spus Ponta la RTV.

El a aratat ca, personal, foloseste un autoturism Dacia Duster.

Victor Ponta: Sunt dependent de Facebook

Premierul Victor Ponta s-a declarat "dependent" de retelele de socializare, adaugand ca totodata tine sa aiba telefonul cel mai modern, tableta cea mai noua.

"Da, sunt dependent deja, nu doar de internet, de Facebook. Eu cred ca faptul ca ma tin la curent cu tot ce se intampla, vreau mereu sa am telefonul cel mai modern, contul mai nou, tableta mai noua, ma pastreaza cat de cat aproape de... ", a afirmat Ponta la Romania TV, potrivit Agerpres.

El a spus ca toti ministrii din Cabinetul pe care il conduce au adresa lui de email si ca este deseori contactat prin sms.

Intrebat daca este un om fericit, premierul a raspuns afirmativ, aratand ca succesul in politica nu e mai important decat succesul in viata personala.