Deputatul PDL Elena Udrea, candidata la sefia partidului, a declarat, vineri seara, in cadrul emisunii "Interviurile lui Ion Cristoiu" difuzata de B1 TV, ca prezenta presedintelui Traian Basescu la Conventia PDL de sambata va avea un impact major pentru toti membrii partidului.

Elena Udrea la B1Foto: Captura B1TV

Potrivit Elenei Udrea, discursul presedintelui va fi legat de viitorul partidului.

"Traian Basescu si-a exprimat opinia fata de cum ar trebui sa fie viitorul PDL. Prezenta lui Basescu la Conventia PDL de sambata este o asteptare pe care partidul o are, si anume aceea de a-l vedea pe cel cu care foarte multi isi doresc sa continue un parteneriat de succes pentru PDL. Cei mai multi cred ca orice speranta legata de un proiect mare de centru dreapta este legata de parteneriatul cu Traian Basescu. Maine, asteptarea este fata de cum se pozitioneaza Traian Basescu, nu in raport de cei trei candidati, ci cum se pozitioneaza presedintele fata de PDL si fata de viitorul acestui partid", a precizat deputatul PDL, potrivit b1.ro.

"In mod cert prezenta presedintelui va avea un impact major pentru toti membrii PDL. Daca va adresa un mesaj partidului, atunci el va avea un continut precis", a completat Udrea.

Presedintele Traian Basescu va participa sambata la Conventia Extraordinara a PDL, in cadrul careia se va alege noul sef al formatiunii politice, in competitie fiind Elena Udrea, Vasile Blaga si Monica Macovei. Evenimentul va avea loc la Romexpo si vor participa 5.000 de delegati.