Intrebat, intr-o emisiune la Realitatea tv, pe cine ar vedea cel mai potrivit prezidentiabil dintre Crin Antonescu, Sorin Oprescu si Victor Ponta, deputatul PSD a raspuns: 'Pe Victor Ponta, desi este extrem de tanar". Este omul momentului si clar ca este si omul viitorului', a argumentat Hrebenciuc care spune totusi ca-l va sprijini pe Crin Antonescu la viitoarele alegeri prezidentiale.

'Acum, daca comparam cele doua partide, suntem undeva in jur de 40 la suta, ei (PNL - n.r.) peste 20 si atunci e clar - cand te sustine o majoritate, cum e cea a PSD-ului, este clar ca e prima sansa', a aratat deputatul PSD, citat de Agerpres.

Intrebat daca il considera pe George Maior, seful SRI, un candidat potrivit pentru prezidentiale, Viorel Hrebenciuc a raspuns: 'Imi doresc sa fie un presedinte bun', 'in urmatorii zece ani e cu totul altceva', a adaugat el.

Viorel Hrebenciuc a vorbit si despre scandalul generat de propunerea Codrutei Kovesi la sefia DNA spunand ca "numai cei care au ceva de ascuns se tem de numirea Codrutei Kovesi" si ca aceasta "nu a fost atat de rea pentru Romania".