Crin Antonescu a declarat la Realitatea TV ca nu si-a schimbat parerea in privinta acordului de coabitare cu presedintele Basescu. "Nu eram noi responsabili de ceea ce facea Basescu inainte de 9 decembrie. Noi eram speranta, alternativa. Astazi e foarte greu sa decontezi pentru ca nu domnul Basescu deconteaza. Astazi domnul Basescu isi face de cap impotriva noastra, dar pe socoteala noastra. Asta e coabitarea", a declarat liderul liberal.

  • Cum functioneaza coabitarea? Greu de spus. Am si eu indoielile mele. Eu am fata de chestiunea asta urmatoarea abordare: continui sa cred tot ceea ce am mai spus despre acest subiect. Nu mi-am schimbat parerea. Nu consider ca realitatea a infirmat ceea ce cred eu. Dimpotriva, din pacate.
  • Sper ca undeva cat mai repede sa vina o buna zi in care sa vad ca m-am inselat. Asta a fost optiunea premierului, la un moment dat, din motive pe care pot sa le inteleg. Se putea si fara asa ceva, eu cred ca da. Am hotarat sa mergem inainte contand pe buna credinta.
  • Mergem inainte. Nu vad cum evolueaza aceste lucruri si incerc sa le tin piept pe cat se poate.
  • Nu eram noi responsabili de ceea ce facea Basescu inainte de 9 decembrie.  Noi era speranta, alternativa. Astazi e foarte greu sa decontezi pentru ca nu domnul Basescu deconteaza. Astazi domnul Basescu isi face de cap impotriva noastra, dar pe socoteala noastra. Asta e coabitarea.