O Constitutie cu mai putine atributii pentru seful statului "este facuta pentru linistea lui Victor Ponta ca prim ministru cu un Antonescu presedinte fara niciun fel de parghii", a declarat vineri seara Elena Udrea, la B1 Tv. Udrea a mai spus ca "Temperatura dintre PDL si Traian Basescu este dezghetata", adaugand ca cei care ar trebui sa faca primul pas spre o impacare cu seful statului sunt democrat-liberalii. Elena Udrea a mai declarat ca "M-am bucurat ca presedintele Basescu este de acord cu o femeie presedinte", adaugand ca, in opinia sa, vremurile in care o femeie poate fi presedinte in Romania nu sunt departe.

Cele mai importante declaratii ale Elenei Udrea:

Eu fac politica din credinta, din convingere.

Am o multime de optiuni in fata in cariera politica, nu plec din PDL.

Pe mine nu functia ma valideaza ca om politic.

Proiectul meu acum este de a recastiga Ministerul Dezvoltarii si Turismului si de a creste in credibilitate. Omul politic se valideaza prin increderea pe care o are in randul electoratului.

Probabil ca pe masura ce oamenii se vor lamuri in legatura cu lipsa de performante a actualei guvernari, opozitia va fi mai mediatizata. Am auzit critica aceasta ca "PDL nu face opozitie", mie mi se pare ca face. Poate nu toate aceste actiuni se vad in media. Poate trebuie gasita si formula de comunicare care sa nu poata fi ignorata de presa.

Dupa cum merg lucrurile, putine sanse sa avem Constitutie noua si regionalizare la sfarsitul anului.

Constitutia cu mai putine atributii pentru presedinte este facuta pentru linistea lui Victor Ponta ca prim ministru cu un Antonescu presedinte fara niciun fel de parghii.

Temperatura dintre PDL si Traian Basescu este dezghetata. Cei care ar trebui sa incerce o apropiere sunt cei din PDL.

M-am bucurat ca presedintele Basescu este de acord cu o femeie presedinte.

Nu cred ca divortul imi va afecta cariera politica.