Intr-o zi pe care Romania si-ar fi dorit sa nu o traiasca, in care drapelul national este arborat in berrna, in zi de doliu national, Digi24 le multumeste cetatenilor din Muntenegru care, cu eforturi imense si cu multa omenie, au facut ca pierderea de vieti dupa accidentul de la Podgorica sa nu fie mai mare, afirma Digi 24 intr-un comunicat.

HotNews.roFoto: Hotnews

In programele de stiri de astazi Digi24 va reflecta momentele care marcheaza ziua de doliu national si va vorbi despre oamenii care i-au ajutat pe romanii raniti sa iasa din autocar si sa ajunga la spital, adevarati ingeri pentru cei cateva zeci de romani raniti si prinsi intre fiarele autobuzului.

Corespondentul Digi24, Gerhald Ernst se afla in Muntenegru de 3 zile, este printre primii jurnalisti care au ajuns la locul tragediei.

Gerhald Ernst va urmari, pe parcursul intregii zile, evenimentele din Muntenegru si va depune, la locul tragediei, un banner prin intermediul caruia Romania multumeste celor din Muntenegru pentru omenia de care au dat dovada.

Pe parcursul intregii zile ecranul va fi incadrat de dungi negre, care marcheaza doliul, in memoria romanilor care si-au pierdut viata in tragicul accident de linga Podgorica. Digi24 marcheaza astfel, cu decenta, ziua de doliu national.