Ministrul Internelor Radu Stroe a declarat, luni seara, la Realitatea TV, ca tatal unuia dintre copiii de la liceul Bolintineanu are dosar penal pentru ultraj. Mai mult, acesta anunta ca se vor analiza cu atentie imaginile de la fata locului si se vor lua masuri suplimentare impotriva politistilor care au gresit.

Stroe crede ca explicatiile sale l-au multumit pe deplin pe premierul Ponta, iar intr-o zi-doua va trimite si un raport complet premierului despre ceea ce s-a intamplat la liceul Bolintineanu.

Ministrul crede ca seful guvernului nu s-a grabit cu declaratiile ci a avut o informatie gresita, desi recunoaste ca tocmai el i-a dat primele informatii lui Victor Ponta. Stroe admite ca primele informatii primite de el s-au dovedit a fi incomplete.

Premierul Victor Ponta a declarat duminica la "Sinteza zilei" (Antena 3) ca actiunea politistilor de la liceul Bolintineanu de a ridica elevii din salile de examen a fost o greseala si ca il vede responsabil direct pe ministrul de Interne, care trebuie sa ii spuna "de ce nu a stiut de la inceput, de ce a stiut gresit, pentru ca prima data mi-a zis mie ca nu erau mandate, dupa aia, ba era, ba nu era foarte clar".