Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat duminica seara, la B1 TV, ca spera ca declaratiile facute de liderul PNL dupa intoarcerea din concediu sa fie parte a unui plan pe care acesta il are si nu dovezi ca l-a luat gura pe dinainte pentru ca "asta ar fi ingrozitor", desi, dac intr-adevar este vorba de un plan, "ar fi bine sa stie si Grivei de planul asta, fiind candidatul USL". "Nu stiu, poate fi vreun plan, poate dl Antonescu se gandeste - nu stiu, acuma daca suntem la o emisiune la care vorbim liber, inca, putem sa imaginam. Poate l-a sfatuit cineva sa fie candidatul dreptei, poate i-a spus ca nu e bine sa fie si candidatul PSD, poate ma gandesc ca vrea sa stranga toate bucatile de dreapta care sunt destul de, ma rog, rasfirate. Cine poate sti asta? Nu am de unde sa stiu de vreme ce nu suntem parte din plan, nu ni s-a spus asta", a declarat Dragnea.

Liviu Dragnea considera ca este posibil ca liderul PNL Crin Antonescu sa aiba un plan diferit de PSD pentru alegerile de anul viitor.

Intrebat daca stie ce s-a intamplat cu Crin Antonescu dupa venirea din concediu, de face astfel de declaratii la adresa partenerului de alianta, si daca este vorba doar de faptul ca il ia gura inainte sau e vorba de un pla, Dragnea a raspuns:

"Eu imi doresc sa fie prima varianta, chiar imi doresc sa fie prima varianta, nu imi doresc sa fie a doua, adica sa il ia gura pe dinainte ca asta ar fi ingrozitor. Sper sa fie prima varianta, sa fie un plan. Nu este ceva rau ca este un plan, ar fi bine sa stie si Grivei de planul asta, fiind candidatul USL. Pe de o parte, pe de alta parte s-a consultat cu cineva, nu s-a consultat, asa o simte, face parte dintr-un plan sau nu? Dar nu poti sa lovesti intr-una PSD si Victor Ponta pe buna dreptate, este prim ministru, nu spune ca nu il intereseaza. Am fost langa el la Marasesti cand a raspuns la intrebarea asta, tot asa, ca a fost acuzat, si a spus ca s-a obisnuit, ca este obisnuit. Numai ca obisnuinta asta nu poate sa mearga la infinit. Nu poti sa gestionezi treburile importante ale tarii avand o coalitie care se framanta si scandal. Deci, nu stiu, poate fi vreun plan, poate dl Antonescu se gandeste - nu stiu, acuma daca suntem la o emisiune la care vorbim liber, inca, putem sa imaginam. Poate l-a sfatuit cineva sa fie candidatul dreptei, poate i-a spus ca nu e bine sa fie si candidatul PSD, poate ma gandesc ca vrea sa stranga toate bucatile de dreapta care sunt destul de, ma rog, rasfirate. Cine poate sti asta? Nu am de unde sa stiu de vreme ce nu suntem parte din plan, nu ni s-a spus asta.