Parlamentarii liberali ar putea depune amendamente la legea descentralizarii, anunta la RFI deputatul Victor Paul Dobre. Fostul ministru delegat pentru Administratie precizeaza ca asta nu inseamna ca liberalii sunt nemultumiti de actuala forma a documentului.

Pentru Victor Paul Dobre, legea descentralizarii "e un pas inainte, un angajament pe care actuala coalitie de guvernare si-l respecta. Este o apropiere de cetatean, de comunitatile locale, de judete a unor structuri care demult ar fi trebuit sa ajunga acolo".

Intrebat daca PNL va depune amendamente la legea descentralizarii, deputatul liberal a raspuns: "Este posibil. Vom vedea in cursul dupa-amiezii, avem o intalnire la ora 12:00, conducerea grupului parlamentar si dupa aceea va fi sedinta de grup si este posibil sa fie amendamente. Cred ca intotdeauna e loc de propuneri de imbunatatire, dar in nici un caz nu punem in discutie structura, pachetul institutiilor care trec in subordinea consiliilor judetene cu precadere". Continuarea pe www.rfi.ro.