"Ponta e mincinos cand spune ca el l-ar gratia in locul meu pe Gigi Becali. Ministrul Justitiei mi-a trimis un aviz negativ in care se arata ca nu se impune gratierea lui Becali. Iar el iese dupa acest aviz si spune ca l-ar gratia. Cum etichetati acest om?", a declarat seful statului care a prezentat avizul la B1 TV.

Avizul negativ de la Ministerul JustitieiFoto: captura B1 TV

"Pe data de 13 ianuarie am primit urmatoarea adresa: referitor la corespondenta dumneavoastra privind cererea de gratiere individuala ale condamantalilor Becali Gheorghe si alte doua nume, va remitem alaturat avizele negative ale Ministerului Justitiei. Semneaza pentru Robert Marius Cazanciuc, ministrul Justitiei, semneaza Ovidiu Putura, secretar de stat. Deci varul lui, Cazanciuc, imi trimite ca nu e de acord. Ma indoiesc ca fiind o problema atat de importanta petnru premier, nu a stiut ce mi-a trimis Ministerul Justitiei. Cum etichetati acest om?!, a declarat presedintele la B1 TV.

Traian Basescu nu a vrut sa spuna insa daca ar fi luat in calcul gratierea lui Becali daca avizul de la Ministerul Justitiei ar fi fost unul pozitiv.