TVR 2 dedica pe 6 aprilie ciclul "Duminica filmului romanesc" actorului Mircea Diaconu, programand difuzarea a doua filme in care acesta a interpretat rolurile principale, anunta un comunicat al TVR2.

Mircea DiaconuFoto: Agerpres

Este vorba de: „Mere roşii” (producţie din anul 1976, în regia lui Alexandru Tatos, care a fost difuzat de la ora 14.10) şi „Asfalt tango” (al doilea lungmetraj semnat de regizorul Nae Caranfil, de la ora 20.10).

Amintim ca Mircea Diaconu si-a depus candidatura ca independent la alegerile europarlamentare, care a fost respinsa de Biroul Electoral Central. Tribunalul Bucuresti a admis sambata contestatia acestuia, decizia insa nefiind definitiva.

Mircea Diaconu este sprijinit de postul de televiziune Antena 3, care a desfasurat o campanie pentru strangerea semnaturilor necesare depunerii candidaturii.

Citeste si:

Sute de pensionari au semnat vineri pentru candidatura lui Mircea Diaconu la europarlamentare: Este actor bun, cult. Si cei care nu sunt intelectuali, nu sunt prosti

Dan Voiculescu face un apel la strangerea de semnaturi la Teatrul Nottara pentru candidatura lui Mircea Diaconu la europarlamentare