Premierul Victor Ponta i-a prezentat lui Victor Ciutacu (Romania TV) "trofeele" din biroul sau, seful guvernului laudandu-se si cu o racheta de tenis primita de la Simona Halep. "Sunt convins ca unii vor comenta acum", a declarat seful guvernului.

Victor PontaFoto: Captura RTV.net

Printre celelalte trofee primite de premier se numara o racheta si un tricou de la Ilie Nastase, o minge de handbal de la echipa feminina de la Baia Mare, tricourile lui Gica Hagi, Gica Popescu si Ghita Muresan, manusile lui Lucian Bute, Mihai Leu si Leonard Doroftei.

"Erau acolo si suporteri si oameni din familie si politicieni, era si Crin Antonescu, de exemplu, era si Mircea Geoana. Daca eu as spune ca din cauza lui Crin ati zice ca sunt cazut in cap, nu? Sau din cauza altcuiva. Dincolo de asta, faptul ca te mandresti cu sportivi e un lucru care tine de mandria nationala", a fost replica premierului dupa ce a fost vehement acuzat de iubitorii sportului alb ca politizeaza evenimentul.

"Nu m-ati vazut dand declaratii, sarind peste Simona in arena. Am vorbit la telefon inainte de meci, o felicit pe ea, pe presedintele Federatiei, asa cum ii felicit in general pe sportivii romani care au rezultatel", a mai adaugat Victor Ponta.

Premierul a mai anuntat ca o va numi pe Simona Halep ambasador al turismului romanesc.