Antena 3 a acuzat, in emisiunea lui Mihai Gadea "Sinteza Zilei", existenta unei "propagande fasciste" impotriva sa. Intr-o emisiune in care a fost prezentata "dovada firii razbunatoare a presedintelui Traian Basescu, de-a lungul mandatelor sale la Cotroceni", si in care a fost invocat in special mitingul politistilor de la Palatul Cotroceni, cand s-a scandat "Iesi afara, javra ordinara", Mihai Gadea, care s-a declarat monarhist, a afirmat ca prin noul dosar al lui Dan Voiculescu se incearca de fapt "camuflarea" cazului Mircea Basescu - Bercea Mondial.

La inceputul emisiunii, Mihai Gadea a anuntat "o rasturnare de situatie in aceasta seara", afirmand ca judecatorii vorbesc "despre schimbarea incadrarii din spalare de bani, asa cum procurorii DNA stabilisera in dosarul telepatia (...) in tainurire" (in realitate, este vorba despre o solicitare a avocatului Gheorghita Mateut, n.r.)

"Este un drum ca de pe Everest in Sahara", a continuat Gadea, dupa care a adaugat ca nici tainuirea "nu e dovedita, insa e in mod evident o rasturnare spectaculoasa de situatie" si "s-ar putea sa fie un fel de avalansa".

In imaginile difuzate de Antena 3 au fost prezentate slide-uri pe care scria "Antena 3, sub sub asediul propagandei Basiste" sau "Basistii vor inchiderea Antenei 3", intercalate cu imagini cu Andrea Pora, Gabriel Liiceanu sau Cristian Preda.

Mihai Gadea a afirmat ca "propagandistii basisti au dat dovada de fascism" si a acuzat faptul ca "se incearca camuflarea" cazului Mircea Basescu.

In emisiune au fost invitate si Cristina Topescu si actrita Carmen Tanase, care au vorbit despre protestele din Piata Universitatii impotriva lui Traian Basescu.

In timpul emisiunii, Carmen Tanase a afirmat ca si-ar dori ca Romania sa fie condusa de regele Mihai, iar Gadea a replicat ca si el isi doreste acest lucru.

Intrebat de Carmen Tanase ce se poate face pentru asta, Mihai Gadea a raspuns: "Nu stiu, sa ne batem pentru asta (...) cu parlamentul Romaniei, care ar trebui sa faca spre exemplu un referendum".

La finalul emisiunii, a intervenit si Mircea Badea, care a afirmat ca din moment ce "propaganda basista" il numeste "babuin" iar Dan Voiculescu este denumit "varanul", va alege si el nume de animale pentru Traian Basescu si Monica Macovei.

"Daca ii spun doamnei Macovei scroafa, sau dl Basescu bou, s-ar putea sa existe niste conotatii negative", asa ca ii va denumi ce cei doi "scoancsa" si "macacul".

"Daca varan e ok, de ce nu ar fi ok macac?", s-a intrebat el, acuzand faptul ca "propaganda basista spera sa se inchida procesul astazi".