Liderul Partidului Miscarea Populara, Elena Udrea, a declarat la Romania TV ca, indiferent de ce a facut Mircea Basescu, nu poate scadea rolul presedintelui Basescu in protejarea si potentarea Justitiei, dovada fiind si faptul ca aceasta functioneaza independent si-l retine si pe fratele presedintelui.

Alte declaratii:

  • Nu e adevarat ca am zeci de terenuri imprastiate in toata tara. E vorba de un teren agricol faramitat pe care-l prezentati in acest mod.
  • Vad ca va intereseaza terenul meu agricol care e cumparat dar nu vreti sa vorbiti deloc de terenul de la stat pe care a pus mana Dan Voiculescu si pe care-l foloseste in dauna statului.

Moderatoarea: Dumneavoastra, ca politician, trebuie sa deveniti credibila in ochii electoratului...

Elena Udrea: Eu zic ca sunt un politician credibil de mult timp si am dovedit-o

Moderatoarea: Cand ai un scor de doar 6% in alegeri nu poti sa spui ca esti foarte credibil

Elena Udrea: ba poti. Au fost altii mai mari si mai vechi in plolitica care nu au luat decat un 2%

  • Nu candidez la prezidentiale
  • Domnul Crin Antonescu a fost parte la lovitura de stat incercata impreuna cu Victor Ponta
  • Moderatoarea: Nu cred ca a fost nicio lovitura de stat fiindca oamenii au votat asa. Eu cred ca dumneavoastra ne-ati dat noua o lovitura de stat ca le-ati spus oamenilor sa stea acasa si cu aceasta Curte Constitutioanala care are puteri supraomenesti
  • Udrea: Eu nu vorbesc de votul popular ci de modul in care s-a ajuns la acesta si de odul in care au fost decapitate institutiile statului

-