Jurnalistul Emil Hurezeanu a povestit, in cadrul unei emisiuni difuzate de Digi24, despre modul in care s-au cunoscut Victor Ponta si Adrian Sarbu. Potrivit acestuia, s-a intamplat in urma unui concurs organizat de ziaristul Mihai Tatulici si postul de televiziune Pro TV, legat de aderarea Romaniei la NATO.

"Dl Tatulici imi prezinta cativa tineri invingatori intr-un concurs care se numea "Are sanse Romania sa intre in NATO?". Primul dintre ei, un tanar slabut, cu ochelari - dar cu amandoua lentilele, nu ca dl Voiculescu -, cu acnee tardiva pe obraz, dar inteligent, viu, foarte politicos. Noi eram cativa in fata avionului, ciocneam pahare pentru semiesec sau pentru reusita - dl Nistorescu, dl Horia Alexandrescu, dl Sorin Rosca Stanescu, dl Ficeac... Acest tanar aproape ca ne lua autografe", a povestit Emil Hurezeanu.

"Tanarul aspirant la concursurile Pro TV rasplatit cu un premiu si cu transportul acesta gratuit in capitala NATO se numea Victor Ponta. Atunci a fost descoperit Victor Ponta, atunci a intrat in viata publica, castigatorul unui concurs la Pro TV. Banuiesc ca se cunoaste de multa vreme cu dl. Sarbu", a adaugat Hurezeanu.