Directorul Serviciului de Informatii Externe, Teodor Melescanu, a declarat marti, la Adevarul Live, ca, in cazul in care fostii sai colegi liberali ii vor solicita sa candideze la alegerile prezidentiale, se va gandi serios la o astfel de posibilitate.

Teodor MelescanuFoto: Captura Adevarul LIve

Intrebat de jurnalistii de la Adevarul daca ramane valabila declaratiile din ianuarie, privind disponibilitatea de a candida la alegerile prezidentiale, Teodor Melescanu a raspuns:

"Spre deosebire de alti politicieni, nu-mi schimb declaratiile. Declaratia este valabila si astazi. Nu sunt un om care stau pe strada. Eu am o pozitie in SIE, care este dorita si de alti politicieni. Am spus ca am disponibilitatea sa fac mai mult, pentru ca am o experienta, ministru de Externe, Aparare, Justitie. In acelasi timp, am spus ca ar fi fost o preferinta daca mi se facea o propunere din partea colegilor mei liberali. Daca mi se face o asemenea propunerea, o voi examina cu toata atentia si, in functie de disponibilitatea pe care mi-am manifestat-o deja, de a contribui cu ceva mai mult decat am facut-o pana acum la evolutia Romaniei, voi lua si aceasta decizie".