Liderul PNL Klaus Iohannis a declarat, luni, la Realitatea TV, ca are o relatie buna cu fostul presedinte al partidului Mircea Ionescu Quintus, insa cu alti fosti presedinti liberali relatia sa este "undeva intre inexistenta si in curs de racire", cea cu Crin Antonescu fiind "usor mai distanta" decat acum cateva luni, citeaza Mediafax.

"Am o relatie foarte buna cu domnul presedinte Quintus. Chiar ma bucur cand il vad, cred ca si domnia sa se bucura cand ne intalnim. Cu alti fosti presedinti relatia mea este undeva intre inexistenta si in curs de racire. Cu domnul Tariceanu stiti bine ca suntem in optiuni diferite, eu am ramas mai de partea liberala, domnia sa s-a tras mai catre PSD. Cu domnul Stolojan nu am avut niciodata vreo relatie, ne cunoastem, ne respectam, atat. Iar cu domnul Crin Antonescu e o relatie...usor mai distanta decat a fost acum cateva luni de zile", a declarat presedintele PNL.

El a fost intrebat daca a mai vorbit cu Antonescu la telefon. "Am mai vorbit, dar recunosc ca destul de rar", a raspuns Iohannis. De asemenea, el a afirmat ca in turul II al alegerilor prezidentiale nu se asteapta la sprijinul lui Calin Popescu Tariceanu, mentionand ca nici nu si-ar dori.