Robert Turcescu a oferit un interviu si pentru B1 TV, dupa ce miercuri a vorbit si pentru Romania TV, avand acelasi discurs vag cu apel la divinitate, justitie si importanta de a te elibera de poveri. Jurnalistul a refuzat sa ofere orice alt detaliu de interes spunand ca va raspunde in fata judecatorului, ca "nu este fugar deocamdata" si ca traieste "cele mai frumoase zile" de dupa nasterea copilului sau.

"Eu, asa cum am mai spus si cum am spus la B1 prima oara, in emisiunea Sorinei Matei, am dat jos un rucsac cu pietre din spate. Mai mult nu mai am de spus, nu am urmarit ce se spune pe posturile de stiri, mi-am luat o pauza de respiratie si ma bucur de acest lucru, dar nu am disparut, sunt acasa, sunt aici. Nu sunt fugar in momentul de fata. Sunt cele mai frumoase zile ale sufletului meu dupa nasterea copilului meu. Sunt un om linistit si sper sa fie la fel in continuare. Le doresc tuturor celor care poarta intr-un fel sau la un moment dat poveri sa aiba parte de bucuria de a se simti eliberati", a spus Turcescu.

Intrebat despre planurile sale de viitor, Robert Turcescu nu a iesit de pe linia ultimelor declaratii: "Dumnezeu rade de noi cand ne facem planuri. Deocamdata ma pregatesc sa culeg vita de vie ca sta sa cada boabele".