Postul de televiziune B1 TV anunta ca a anulat reluarea emisiunii "Sub semnul intrebarii" cu Robert Turcescu si Mihai Razvan Ungureanu, pe tema ofiterului acoperit, care era programata sambata seara, de la ora 21.00, "pentru a nu interfera cu campania electorala".

"Pentru a nu interfera cu campania electorala, B1 TV a decis anularea difuzarii in reluare a emisiunii "Sub semnul intrebarii", editia din 11 septembrie. Emisiunea respectiva, in care Robert Turcescu l-a avut invitat pe Mihai Razvan Ungureanu, poate fi insa urmarita integral pe site-ul b1.ro, la sectiunea Inregistrari. Temele dezbatute la acea data, in acea emisiune, pot pune intr-o noua lumina dezvaluirile recente din campania electorala actuala pe tema ofiterului acoperit din politica", a informat postul de stiri.

B1 TV a anuntat vineri seara intr-un comunicat ca va transmite sambata, de la ora 21.00, o emisiune document pe tema ofiterului acoperit: "Sub semnul intrebarii", cu Robert Turcescu si Mihai Razvan Ungureanu. Potrivit B1 TV, in editia din 11 septembrie a emisiunii "Sub semnul intrebarii", realizata de Robert Turcescu, in care invitat a fost Mihai Razvan Ungureanu, fostul director al SIE, "s-au spus multe lucruri care s-au petrecut de curand, ca un fel de profetie".

Postul de televiziune a revenit insa in cursul noptii cu un nou comunicat, anuntand faptul ca a anulat redifuzarea emisiunii si ca aceasta poate fi vizionata doar online.