Mihai Gadea a fost mult mai conciliant marti seara cu presedintele ales, dupa ce Antena 3 a desfasurat un adevarat linsaj mediatic la adresa lui Klaus Iohannis, afirmand ca isi doreste sa vada daca exista posibilitatea de constructie din partea sefului PNL.

"As vrea sa ma opresc o clipa din toti acesti 10 ani de nebunie sa-l ascult pe Klaus Iohannis sa vad daca exista si posibilitatea de constructie", a spus Gadea, la finalul unei emisiuni care a contrastat puternic cu tonul dinaintea alegerilor.

Acesta a sustinut ca "e de facut curatenie, de deschis ferestrele la Cotroceni, sa iasa aerul inchis" pentru a vedea incotro vrea Klaus Iohannis sa duca tara.

"Daca vrea sa o duca intr-o directie buna vreau sa fiu unul care sa contribuie", a sustinut el.

"Poate ca Romania are o sansa, poate ca unii o vad, poate ca unii nu o vad. Este foarte important daca aceasta sansa va fi fructificata de presedintele ales, daca va alege un nou drum", a continuat el.

Si votul din diaspora e tratat total diferit: de la acuzatiile din ziua alegerilor ca diaspora fraudeaza votul, acum Gadea se declara de acord cu demisia lui Teodor Melescanu pentru faptul ca romanii nu au putut vota in strainatate.

Mugur Ciuvica a ramas consecvent si a sustinut ca Iohannis "va fi un presedinte dependent de sistemul securisto-mafiot creat de Traian Basescu", care l-a facut presedinte.