Postul de televiziune Romania Tv a anuntat, duminica seara, ca premierul Victor Ponta s-a aflat in ultimele zile in Emiratele Arabe Unite. "Premierul a urmarit ultima cursa a sezonului 2014 din Formula 1, care a avut loc, duminica, la Abu Dhabi. Victor Ponta s-a fotografia cu o romanca maritata cu un arab, dar si cu o alta fata din Romania care lucreaza la un restaurant, la care premierul a luat masa. Primul ministru al Romaniei se afla in concediu, lucru anuntat cu mult imp inainte de alegerile prezidentiale", a anuntat postul tv patronat de Sebastian Ghita. Romania Tv nu a pomenit insa despre faptul ca Sebastian Ghita, deputat PSD si om de afaceri, este impreuna cu Victor Ponta in vacanta si nici nu a prezentat imagini cu cei doi.

Victor Ponta in concediu in Emiratele Arabe UniteFoto: Romania TV

Realitatea Tv a anuntat, sambata, ca Victor Ponta si Sebastian Ghita sunt in vacanta in Dubai, ei fiind surprinsi impreuna, in noaptea de vineri spre sambata, intr-un clux exclusivist din Dubai.

Duminica, Jurnalistul Rares Bogdan a publicat pe Facebook presupusa nota de plata a lui Victor Ponta la clubul de lux din Dubai. Valoarea presupusei note platite de premier intr-o noapte in club se ridica la aproximativ 2.690 de euro, echivalentul a peste 11.900 RON.