Calin Popescu Tariceanu a declarat, duminica, la Antena 3, despre posibilele portofolii pe care PLR le-ar viza, in cazul remanierii, ca ¬se gandesc la Finante, Transporturi, Economie, dar si alte ministere, precum Cultura sau Educatie si ca marti sau miercuri se vor sti mai multe in acest sens, potrivit Mediafax.

"Prezenta liberalilor in Guvern ii face pe oameni sa se gandeasca la ministerele economice. Suntem intr-o discutie, cu premierul, dar la nivelul principiilor", a spus presedintele PLR la Antena 3, adaugand ca ponderea va fi probabil de doua ministere.

"Suntem in discutii, nu am incheiat negocierea. Ne gandim la Finante, Transporturi, Economie, dar sunt si alte ministere unde ar fi utila o prezenta liberala, Invatamant, Cultura", a precizat Tariceanu. El a adaugat: "Marti, miercuri, vom sti mai multe in acest sens, desi firesc ar fi sa asteptam decizia UDMR, pe 13 decembrie. Am discutat calendarul cu premierul Ponta, initial fusesera niste date mai apropiate", a mai declarat Tariceanu, precizand ca ￯aceasta problema trebuie rezolvata cat mai rapid, dar trebuie sa se astepte decizia UDMR".