Premierul Victor Ponta a declarat ca nu are niciun fel de informatie oficiala privind o implicare a vicepremierului Liviu Dragnea in dosarul Bica si a precizat ca, in eventualiatea in care pentru vreun ministru va fi inceputa urmarirea penala, acea persoana va trebui sa se retraga din Guvern, potrivit Mediafax.

Intrebat, la Romania TV, daca i-a cerut explicatii lui Dragnea cu privire la informatiile ce sustin implicarea acestuia in cazul Alina Bica, liderul PSD, premierul Ponta a raspuns ca nu are nicio informatie oficiala cu privire la aceste acuzatii.

Premierul a mai aratat ca, asa cum el isi va da demisia din conducerea Guvernului daca va fi inceputa urmarirea sa penala in dosarul privind votul din diaspora, la fel orice ministru va parasi Guvernul daca se va afla intr-i astfel de situatie.

"Pentru orice membru al actualului guvern pentru care DNA sau Parchetul cere inceperea urmaririi penale pentru ceva, cu siguranta se va retrage din Guvern. Nu inseamna ca e vinovat, inseamna insa ca nu poate sa fie si ministru, si anchetat penal. Daca va fi cazul, asta se va intampla", a spus Ponta.

Presedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea a negat duminica orice implicare in dosarul Bica, in care este mentionat ca ar fi intermediat o mita de 3,5 milioane de euro, el precizand ca acest lucru este ¬o enormitate¬ si nu are cunostinta de asa ceva.

¬Nu exista asa ceva, nu am intermediat asa ceva, nici nu am auzit de asa ceva¬, a spus Dragnea.