Mircea Badea a declarat in emisiunea "Sinteza zilei" de pe Antena 3 ca are dubii in privinta autenticitatii filmului prezentat de Digi 24 care reda dialogul dramatic dintre un pilot aflat in apele inghetate ale lacului Siutghiol si oamenii de pe mal.

Mircea BadeaFoto: captura Antena 3

"Am indoieli in ceea ce priveste autenticitatea inregistrarii, dar nu pot spune cu siguranta ca e un fals... Reporterii nostri s-au plimbat pe malul lacului sa vada unghiul de unde s-ar fi putu filma si nu rezulta nimic... pe inregistrarea celor de la Digi nu se vede pilotul strigand... Toata asa-zisa marturie este o nebunie de la cap la coada, dar ea a fost folosita de propaganda.", a declarat Mircea Badea.

Emisiunea este construita pe acest tipar, iar Mihai Gadea si Mugur Ciuvica acrediteaza ideea ca este vorba despre "o razbunare a basistilor impotriva lui Arafat pentru ca a scos oamenii in strada impotriva sa".

Emisiunea "Sinteza zilei" din aceasta seara, realizata de Mihai Gadea, va analiza si dezbate daca nu cumva filmul care reda dialogul dramatic dintre un pilot aflat in apele inghetate ale lacului Siutghiol si oamenii de pe mal este autentic sau fals, a afirmat Mircea Badea, in cadrul emisiunii "100 de minute" a Alessandrei Stoicescu. La randul sau, Stoicescu s-a intrebat insinuant de ce oamenii de pe mal stateau degeaba sau faceau fotografii, in loc sa alerge dupa ajutor, scrieEVZ.ro.