Premierul Victor Ponta a afirmat sambata seara, la B1TV, ca fostul presedinte Traian Basescu o sa isi aleaga, pana la urma, o locuinta din ce mai are Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), catalogandu-l drept "un client foarte cusurgiu".

"Basescu este un client foarte cusurgiu, in sensul in care ultima data i-a fost transmisa o lista cu sapte posibile locuinte. Pana la urma o sa-si aleaga una din ce mai are RA-APPS", a spus Ponta la postul B1 TV, potrivit Mediafax.

Intrebat daca nu este pur si simplu o razbunare a sa fata de Basescu, Ponta a raspuns ca nu, sustinand ca nu are dorinta de a se razbuna in mod special pe cineva.

Guvernul a prezentat recent o lista transmisa, in luna decembrie, de RA-APPS catre Traian Basescu incluzand sapte case pe care acesta sa le utilizeze ca resedinta dupa incheierea mandatului de presedinte al tarii, printre care apartamentul din Bulevardul Prezan unde l-a avut ca vecin pe Adrian Nastase, si doua vile in Snagov, Guvernul spunand ca Basescu a refuzat unele dintre case si nu a raspuns pentru altele.