Vicepresedintele PSD, Marian Oprisan, unul dintre cei mai influenti oameni din PSD si apropiat de Victor Ponta, crede ca PSD-ul trebuie sa ramana la guvernare si in fruntea PSD, il apreciaza pe presedintele Iohannis si crede ca acesta ar trebui sa colaboreze cu social-democratii la guvernare. Oprisan crede ca Ponta a pierdut alegerile "fiindca romanii nu l-au votat ca e prea tanar", dar crede ca acesta a gresit fiindca nu si-a ales un ministru de Externe mai aplecat spre problemele Diasporei.

"Daca Victor Ponta si-ar fi ales acum doi ani si jumatate un ministru de Externe care sa se ocupe mai mult de cetatenii romani din Diaspora, ar fiputu sa dea date mai clare despre numarul romanilor si am fi putu modifica legislatia de asa natura sa fi evitat rusinea pe care am suferit-o", a declarat Oprisan la "Jocuri de putere" de pe Realitatea TV.

Oprisan spune ca i-a cerut lui Victor Ponta la acel moment sa-i demita imediat pe ministrii de Externe, Corlatean si Melescanu, care au facut declaratii deplasate despre organizarea votului la prezidentiale in Diaspora.

Despre Justitie:

  • Cred ca Daniel Morar mai primea si "comenzi" cand era in fruntea DNA
  • Sub Codruta Kovesi cred ca nimeni nu isi mai permite asta si ca DNA functioneaza independent