"Dl Valeriu Turcan este un mare aparator al dlui Coldea. Mi-a povestit cineva de la RTV, o moderatoare, ca uneori cand apar subiecte noi el da telefon si intreaba "Sa traiti! Ce sa spun pe subiectul asta?" Presupun ca-si suna consilierul... Dl Turcan si sotia lui, totusi, foarte mult timp au fost sprijiniti in campanii electorale de Dorin Cocos", a declarat Elena Udrea, miercuri seara, la TVR.

"Mai sunt oameni care nu au tinuta morala pe care incearca sa o afiseze. Sunt oameni care au venit la mine sa-mi spuna lucruri, dar nu degeaba, din constiinta, ci sa mi le spuna pe bani, si care acum fac pe moralistii la televizor. (Si ati platit?) Uneori, da", a marturisit Udrea.

"La oameni din presa ma refer, dar nu neaparat jurnalisti, oameni care apar la televizor, nu le-as spune chiar jurnalisti, oameni care au venit sa isi vanda principiile. Poate se mai gandesc daca au ei caderea morala sa ma judece pe mine", a mai spus ea.

Fosta presedinta a PMP crede ca este vanata de oameni care au vrut sa aiba controlul informatiilor care ajungeau la presedintele Basescu.