Fostul ofiter al SRI Adrian Radu a aratat, in in exclusivitate in emisiunea "X-Press" de pe B1 Tv, ca unul dintre consilierii ministrului de Justitie este ofiter activ in cadrul Serviciului Roman de Informatii. Din acest motiv, Adrian Radu i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis demiterea de urgenta a generalului Florian Coldea de la SRI, iar premierului, demiterea ministrului de Justitie.

Adrian Radu la X-pressFoto: B1 TV

"Fac un apel la presedintele Iohannis sa il demita de urgenta pe generalul Florian Coldea pentru savarsirea infractiunii articolului 26 din Legea sigurantei nationale si pe premier sa il demita de urgenta pe ministrul de Justitie", a spus Adrian Radu la postul B1 TV.

Acesta a prezentat doua declaratii de avere, din 2013 si 2014, ale domnului Andronache Florian Teodor, consilier la ministerul Justitiei, din care reiese ca este ofiter SRI activ.

"Coldea incalca Legea sigurantei nationale pentru ca il trimite la Ministerul Justitiei ca si consilier al unui om politic, si mai mult de atat pune sub semnul intrebarii independenta justitiei", adauga fostul ofiter.