Antena 3 relateaza ca Elena Udrea a vorbit in exclusivitate pentru postul de stiri despre cele doua zile petrecute acasa dupa ce a iesit de la penitenciarul Targsor. Potrivit postului, Udrea recunoaste ca nu s-a uitat la televizor la stiri, dar spune ca in inchisoare a urmarit aproape exclusiv Antena 3.

Elena UdreaFoto: HotNews.ro

Potrivit Antena 3, Elena Udrea a povestit cum arata viata ei dupa ce s-a intors din penitenciar. Desi este in arest la domiciliu, are parte de vizite in fiecare zi. Ea il asteapta si pe Traian Basescu in vizita saptamana viitoare.

Udrea a facut si o declaratie suprinzatoare: in toata perioada in care s-a aflat in arest preventiv s-a uitat cel mai mult la Antena 3.

"De cand am ajuns acasa nu m-am uitat la televizor, in afara de posturile de muzica. Cat am fost in arest trei luni, nu am ratat niciun talk-show, nicio emisiune si va mai spun ceva: m-am uitat in mare parte la Antena 3. Sa ii transmiteti felicitari doamnei Grecu si nu o sa va vina sa credeti, m-am uitat si la Mircea Badea, nici mie nu imi vine sa cred, pentru ca alta data cand ma uitam ma enervam", a spus Udrea.

Dana Grecu si Mircea Badea au comentat sambata seara, intr-o emisiune la Antena 3, declaratiile Elenei Udrea.

"Practic, Udrea este foarte sincera. Ea a crezut ca noi o sa murim si noi i-am rezistat, intr-adevar, cu un sacrificiu urias, adica faptul ca Dan Voiculescu este in puscarie pentru 10 ani pentru ca asa a vrut Basescu", a spus Dana Grecu.

La randul sau, Mircea Badea a spus: "Pe mine m-ar interesa de la doamna Udrea sa faca singurul lucru corect pe care-l mai poate face in momentul asta: sa spuna direct, fara perdea, fara sa dea mai dupa visin, fara sa mai dea cu manta, sa spuna direct cum Dan Voiculescu si altii ca Dan Voiculescu au fost bagati in puscarie de Basescu dand ordin SRI-ului".