Uniunea Social-Liberala a fost o idee extraordinara, conceputa cu Antonescu, Hellvig, Stroe si Dragnea, de care au beneficiat insa tot felul de impostori, iar prim-vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu este unul dintre cei mai mari impostori, a afirmat liderul PSD, premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax.

El a raspuns astfel intrebat, la Romania TV, despre stenogramele prezentate recent public, in care prim-vicepresedintelePNL Teodor Atanasiu exprima critici la adresa partenerilor din fostul PDL, cu mentiunea faptului ca liberalii s-au aflat alaturi de PSD in campania electorala din 2012.

"Au fost votati scriind pe ei USL - pe toti, fara nicio exceptie, vorbesc de cei de la PNL - o idee extraordinara ai carei parinti sunt Crin Antonescu, cu mine, cu Dragnea, cu Radu Stroe, cu Edi Hellvig si de care au beneficiat tot felul de impostori. Atanasiu, intamplator, este unul dintre cei mai mari impostori, pe care ii si stim cu totii", a spus Ponta.

Stenograme ale unor discutii intre lideri ai vechiului PNL, care au avut loc la Bistritia si in care sunt exprimate critici la adresa partenerilor din fostul PDL au fost publicate in urma cu doua saptamani de un site.

"Noi fara PD nu castigam presedintele. Ne-am tinut de nas si am facut un compromis. Altfel nu se putea. Va mai spun un lucru. Am facut un lucru, eu zic destept, chiar daca in Bistrita e putin altfel. Un lucru destept de ce? Noi am facut o fuziune paritara, in care noi am dat numele partidului, sigla partidului, candidatul la Presedintie al partidului si ei ne-au dat sediul, locatia in care sa functionam. Ganditi-va ca avem 28 de judete in care noi conducem in fuziunea asta paritara. Mai mult de atat nu puteam obtine. Eu va spun ca le-am dat si iluzia ca o sa aiba prim-ministru. N-o sa-l mai aiba. Va dau in scris ca nu o sa-l aiba!", spune in discutii , conform stiripesurse.ro, prim-vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu.