Premierul Victor Ponta a declarat in aceasta seara, in primul interviu dupa intoarcerea din vacanta in Caraibe, ca "unde am mers eu in vacanta e putin mai ieftin decat la Mamaia". Potrivit surselor EurActiv.ro, Ponta si-a facut concediul pe cel mai mare vas de croaziera din lume, unde pretul unui apartament (de luxe suite) este de aproximativ 5.933 dolari (2 persoane).

HotNews.roFoto: Hotnews

Victor Ponta s-a intors astazi la Guvern, dupa un concediu pe care si l-a petrecut pe vasul de croaziera Oasis of the Seas intr-o excursie de o saptamana in Caraibe, potrivit surselor EurActiv.ro.

In primul interviu sustinut dupa terminarea concediului, la Romania Tv, seful Executivului a sustinut ca "poate era un lucru bun sa nu fiu prim-ministru, nu se cheltuiau atatia bani cu supravegherea mea. O agentie privata din America m-a supravegheat. Un site din Romania a platit niste oameni care au stat dupa noi. E dreptul lor de a face acest lucru asa, cum e dreptul meu sa merg in vacanta cu familia".

"Unde am mers eu in vacanta e putin mai ieftin decat la Mamaia", a continuat Victor Ponta.

Sursele EurActiv.ro au precizat ca Ponta a fost vazut, alaturi de sotia sa Daciana Sarbu si de cei doi copii, imbarcandu-se sambata, 1 august, pe vasul apartinand companiei Royal Caribbean, in portul Everglades din Fort Lauderdale, Florida.

Un oficial al companiei a afirmat ca "pretul unui apartament (de luxe suite) pe Oasis saptamana aceasta este de aproximativ 5.933 dolari (2 persoane) incluzand taxele". Sursa si detalii

Anterior, Magda Bistriceanu, fosta membra PSD, a publicat pe contul sau de Facebook o fotografie in care Ponta se afla intr-o cafenea din Miami, in SUA, si a scris: "Premierul nostru penal la Starbucks Coffee - Miami International Airport! Ce bine sa ai prieteni la Miami, multumesc pentru foto!".

Potrivit EurActiv.ro, itinerariul croazierei a fost: Fort Lauderdale, Florida - Labadee, Haiti - Fairmouth Jamaica - Cozumel, Mexic - si inapoi la Fort Lauderdale, Florida.

Citeste si: