Premierul Victor Ponta a confirmat sambata seara, invitat la Antena 3, a fost acum doua zile in Turcia, informeaza Digi24. Presa a relatat joi, pe surse, ca a plecat din nou, in Turcia, insa joi seara Ponta a afirmat, intr-o postare pe Facebook, ca este acasa si ca se pregateste sa se uite la meciurile din Campionatul European de Baschet, ironizand informatiile privind plecarea sa neanuntata la Istanbul.

Victor Ponta (foto arhiva)Foto: Agerpres

Redam mai jos schimbul de replici intre Victor Ponta si Alessandra Stoicescu pe acest subiect:

"Victor Ponta: Vreau sa va spun un lucru, eu plec cam o data la doua sau trei saptamani, fiind vorba de o interventie chirurgicala un pic mai complicata, ma duc sa ma vada doctorul care m-a operat. Si o sa mai plec probabil tot cateva ore, de fiecare data

Moderator: Dar, plecat ati fost, inteleg, din...?

Victor Ponta: Pai, plec cam o data la doua saptamani, cateva ore.

Moderator: Bun, deci plecat ati fost 24 de ore, probabil.

Victor Ponta: Mai putin, da. Mai putin."

Surse politice au confirmat joi pentru HotNews.ro ca premierul Victor Ponta a plecat, joi, din nou, in Turcia, pe fondul intensificarii zvonurilor ca urmeaza o iminenta schimbare din functie cu Gabriel Oprea. Potrivit acestora, Ponta le-ar fi spus colaboratorilor ca pleaca pentru o serie de analize la picior. De mentionat ca Ponta nu a anuntat oficial, la fel cum a procedat si data trecuta cand s-a operat la genunchi, aceasta noua deplasare in afara tarii.

Informatia ca Ponta a plecat in Turcia a fost publicata in premiera de BN24, care mentioneaza ca primul ministru anunta pe 23 iulie ca "este foarte posibil sa mai trebuiasca sa mai fac inca o operatie la genunchi, dar nu e nimic atat de grav ca data trecuta, e doar ce nu s-a reusit data trecuta".

Premierul Victor Ponta a afirmat insa, intr-un mesaj postat joi seara pe pagina sa de Facebook, ca se afla acasa si ca se pregateste sa se uite "la meciurile din seara asta de la Campionatul European de Baschet, si apoi sa ma culc pentru ca maine am treaba multa la Guvern".

"LILO, cea mai buna prietena a Irinei si al 5 lea membru al familiei noastre, a vazut la televizor ca sunt fugit in Turcia / ca ma operez si nu ma va vedea mult timp!!!

A venit uimita sa ma intrebe ce fac? Sunt acasa, ma pregatesc sa ma uit la meciurile din seara asta de la Campionatul European de Baschet, si apoi sa ma culc pentru ca maine am treaba multa la Guvern! Va rog nu mai speriati bietul caine!", a scris Ponta pe Facebook.