Mihai Gadea a difuzat marti seara o inregistrare video din parcarea Antenei 3 in care doi barbati apar langa masina lui, sustinand ca ar putea fi vorba despre o incercare de a se atasa "un GPS" la vehiculul sau.

Imagini surprinse in parcarea Antenei 3Foto: captura Antena 3

Acesta a spus, in emisiunea lui de la Antena 3, ca si-a lasat mai multe zile masina in parcarea Antenei 3, iar inregistrarile camerelor video ar arata un vehicul BMW X5 care parcheaza langa masina sa.

Doi barbati "se indreapta glont spre masina mea, se invart in jurul ei" iar unul dintre acesta "

pare ca ar cauta sa ataseze ceva, nu imi imaginez veun explozibil, dar un GPS", a afirmat Mihai Gadea, care a sustinut ca cei doi au fost "atat de abili incat au reusit sa-i pacaleasca si pe paznicii" parcarii.

In momentul in care "termina operatiunea" unul dintre ei scoate un telefon mobil si "cu miscari foarte mestesugite" face fotografii, a continuat realizatorul Antenei3.

Pe burtiera era titrat: "Actiune indreptata impotriva lui Mihai Gadea", "Imagini incredibile, actiune de tip mafiot". Imaginile sunt datate 26 septembrie, ora 11.01.

Radu Tudor spune ca este vorba de un act de intimidare, in conditiile in care numarul masinii si chipurile celor doi sunt vizibile.

In aceeasi emisiune, a fost denuntata o "manipulare ordinara" a presei "basiste" care a afirmat ca presedintele Klaus Iohannis a fost primit pe usa din spate la Casa Alba.

Pe ecrane au fost difuzate imagini cu David Cameron si Angela Merkel intrand pe aceeasi usa iar Radu Tudor a tras concluzia: "Vor sa spuna ca nici Iohannis nu e bun, nici Ponta nu e bun", "singurul bun e Basescu".

In studio a fost denuntata o "operatiune de defaimare a Romaniei si blamare a politicienilor care nu fac parte din gasca basista", precizandu-se insa in cateva randuri ca nu se incearca in niciun caz apararea lui Klaus Iohannis.