Copresedintele PNL Alina Gorghiu acuza faptul ca un secretar de stat nu a putut explica ce punct de vedere are guvernul in ceea ce priveste legea privind acordarea de pensii speciale pentru primari, viceprimari, presedinti si vicepresedinti de consilii judetene, exprimandu-si totodata speranta ca presedintele Iohannis va cere reexaminarea legii.

"Poate cauta sa afle dl Ciolos despre ce a fost vorba. Surpriza mea extrem de neplacuta a fost sa vad ca un secretar de stat al unui guvern care public nu sustine aceste privilegii a fost pierdut in vazduh, nu a stiut ce punct de vedere sa aiba, a spus ca guvernul nu si-a lamurit punctul de vede", a afirmat Gorghiu, invitata la Realitatea TV.

"Nu a spus nici nu, nici da, ceea ce e complet deplasat", a continuat lidera liberalilor, in conditiile in care "primul ministru a spus ca nu e in regula sa faci asemenea discriminari", la fel ca si ministrul Muncii.

"Ma intreb daca maine va fi chemat un secretar de sta sa explice de ce nu a respins proiectul", a adaugat Alina Gorghiu.